Abraham Classic Pop Verhuur - Swalmen, Roermond, Limburg

40,00
Bekijk beschikbaarheid >
Swalmen πŸ‡³πŸ‡±

Producteigenschappen

Afmeting opgerold: 0,5 x 0,8 (DxL)
Afmetingen: 1,0 x 1,0 x 3,8m (LxBxH)
Geleverd met: Transporttas, grondzeil, haringen, blower
Opzettijd: 5 minuten
Stroom 350 watt
Vervoer Kleine auto

Omschrijving

Feest in het verschiet? Maak het memorabel met een jubileumpop van Happy Rent! Of het nu om een verjaardag, jubileum of een ander feest gaat, onze opblaasbare Abraham-pop is de ideale toevoeging om het feest compleet te maken. Vanuit Swalmen, Limburg, bieden wij een uitgebreid assortiment aan opblaasbare jubilarissen, feestfiguren en verjaardagsdecoraties om jouw speciale dag nog specialer te maken.

πŸš™ Zelf ophalen in Swalmen, Limburg of laten bezorgen

Woon je niet in de buurt van Swalmen? Kies dan voor onze Abraham Pop Medium 3.2 Meter, die we vanuit onze hoofdvestiging door heel Nederland kunnen versturen.

πŸ‘· Top Service

πŸ‘ Inclusief Gratis blower, haringen en gebruiksaanwijzing

πŸ’Ά Geen Borg

Onze feestpoppen zijn van topkwaliteit en eenvoudig op te zetten, waardoor ze jouw feestlocatie in een handomdraai omtoveren tot een echte feestbestemming. Met diverse synoniemen zoals jubileumpop, verjaardagsfiguur en feestelijke pop, zorgen wij ervoor dat je de perfecte Abraham-pop gemakkelijk en succesvol kunt vinden.

Wil je een Abraham-pop huren in Swalmen, Limburg? Bij Happy Rent ben je aan het juiste adres! Neem vandaag nog contact met ons op en til jouw feest naar een hoger niveau!

Grote opblaasbare feestpop

Bij Happy Rent bieden we de "Abraham Classic" aan, een traditionele en ludieke manier om een verjaardag te vieren. Deze grote opblaasbare pop is een iconisch en humoristisch attribuut, perfect om de jarige te verrassen op zijn speciale dag. Het huren van deze feestpop voegt een komisch element toe aan het feest en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

De "Abraham Classic" is doorgaans ongeveer 3,5 meter hoog en wordt geleverd met accessoires zoals een net pak, stropdas en soms zelfs een wandelstok. Het is een opvallende blikvanger die de aandacht trekt en een geweldige verrassing vormt voor de jarige.

Je kunt de "Abraham Classic" eenvoudig online reserveren of telefonisch contact met ons opnemen voor hulp. Je hebt de mogelijkheid om de pop af te halen of te laten bezorgen en op te zetten door ons. We bieden ook diverse leeftijdsborden aan, zodat de pop ook voor andere leeftijden gebruikt kan worden.

Plaats de "Abraham Klassiek" op een strategische en verrassende locatie, zodat de jarige bij terugkomst of bij het ontwaken wordt begroet met een glimlach en gelach. Het zorgt voor een humoristisch hoogtepunt tijdens het verjaardagsfeest en biedt een geweldige gelegenheid om onvergetelijke foto's te maken.

Kortom, het huren van de "Abraham Klassiek" is een charmante en levendige traditie die de verjaardag van een man op een humoristische manier viert. Het voegt een speels element toe aan het feest en zorgt voor blijvende herinneringen aan deze bijzondere mijlpaal.

De Abraham is voorzien van een losse blower met een vermogen van 380 Watt en 230 volt. Voor verankering worden scheerlijnen en haringen meegeleverd. Het vervoer is eenvoudig dankzij een transportzak ter grootte van een grote sporttas. Het opzetten duurt minder dan 10 minuten en is zeer gemakkelijk, waarbij een handleiding wordt bijgevoegd.

Het pakket omvat het opblaasbare figuur, de blower, een banner, grondzeil, haringen en een handleiding.

Voor de verhuurperiodes bieden wij flexibele opties aan. Wij berekenen geen borg.

Beoordeling:

Brian R
maandag 25 maart 2024

Topbedrijf !!

Goed bedrijf, goede service en afspraken en Abraham was top! Echt een aanrader.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Joke Heinen
dinsdag 23 januari 2024

Snel, makkelijk en vriendelijk

Makkelijk en snel geregeld.
Vriendelijk en flexibel met de tijden.
Zeer zeker een aanrader.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Nathalie Bies
vrijdag 10 november 2023

Goede service en klantvriendelijk

Zeer goed geholpen en heel klantvriendelijk
Pluspunten:Zeer vriendelijk
Verbeterpunten:Geen