AquaBootjes (<100)

Producteigenschappen

Lengte 140 cm
Breedte 120 cm
Gewicht 22 KG

Omschrijving

AquaBootjes kopen

✓ Leverbaar in Nederland én België

✓ Direct veilig en online bestellen

✓ Geweldigen service en direct antwoord via WhatsApp

Onze AquaBootjes zijn kleine fietsjes voor op het water die je met je hand doet voortbewegen. Draai aan de raderen en zo beweeg je vooruit of achteruit. De diepgang van de bootjes is ca. 35 cm en daardoor ook geschikt voor kleine kindjes die aan de motoriek moeten oefenen. Er zijn 2 soorten bootjes beschikbaar: een klein bootje voor kids tot 50 kg en een groot bootje voor personen tot 100 kg. Hierdoor kunnen kinderen én volwassenen plezier maken in onze AquaBootjes.

Waterattractie Limburg

Stap aan boord van een van onze AquaBootjes en bestuur het bootje als een ware kapitein. Door met je handen een draai te geven aan de hendels, komen de radaren in beweging en bestuur je de bootjes. Als aan het ene rad sneller draait dan de andere maak je bochtjes en kun je zo een heel zwembad rond dobberen. Laat de pret maar beginnen!

De waterbootjes zijn gemaakt van kunsstof. De bootjes zijn dus licht van gewicht en tóch best sterk. Doordat ze dubbelwandig zijn, kunnen ze goed tegen een stootje en zal het bootje niet snel lek raken. Super leuk voor tijdens een evenement op een warme dag of een spelletjesdag met school. Ze zijn geschikt voor op open water maar de veiligste manier is om deze te gebruiken in een (opblaasbaar) zwembad.

Bij Happy Rent Attractieverhuur ben je aan het juiste adres voor de leukste waterattracties. Deze bootjes worden vaak verkocht als spelletjes attractie of tijdens een buurtfeest. Happy Rent levert hoge kwaliteit attracties dus je kunt er zeker van zijn dat deze bootjes de beste keus zijn. Heb je nou nog vragen over de verkoop van deze bootjes? Neem dan contact met ons op en wij staan je graag te woord. Je kunt ons een e-mail sturen naar info@happyrent.eu of stuur ons een WhatsApp-bericht.

Direct deze AquaBootjes kopen?

Klik op Bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Happy Rent = A lot of Fun! 

Wij van Happy Rent vinden het belangrijk dat je blij wordt van onze attracties en spellen maar vooral ook van onze service. Zo zorgen wij dat al jouw vragen snel beantwoord worden door heel snel te reageren op jouw e-mail en/of WhatsApp bericht. Daarnaast kun je wel 24u per dag en 7 dagen in de week onze producten bestellen. Dit kan allemaal online. Betalen is ook erg veilig en kan gedaan worden via Ideal, Credit Card en Pay Pal. Wil je liever de bestelling via een factuur dan is dat ook mogelijk. Wanneer je de bestelling geplaatst hebt dan blokkeren wij het product en gaan wij direct aan de slag met de verwerking van jouw boeking. Vertrouw ons op deze geweldige service en geniet van onze producten en diensten.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Wij zien je boeking graag tegemoet!

 

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: