AquaBootjes (<50 kg)

Producteigenschappen

Lengte 120 cm
Breedte 110 cm
Gewicht 15 KG

Omschrijving

AquaBootjes kopen

✓ Leverbaar in heel Nederland

✓ Direct online te bestellen

✓ Uitstekende service en direct antwoord via WhatsApp

Deze bootjes zijn kleine waterfietjes die je met de hand laat bewegen. Doormiddel van het draaien aan de raderen kunnen de kinderen voor- en achteruit over het water dobberen. De bootjes hebben een diepgang van ca. 35 cm en zijn ook geschikt voor kleine kinderen om aan de motoriek te oefenen. De bootjes zijn beschikbaar in 2 maten: de kleine bootjes zijn voor kinderen tot max. 50 kg en de grote bootjes zijn voor deelnemers tot 100 kg. Dus geschikt voor kinderen én volwassenen!

Waterattractie Limburg

Stap in één van de aquabootjes en stuur het bootje over het water als een echte kapitein. De bootjes bestuur je door met je handen aan de hendels te draaien waarna de radaren in beweging komen. Wanneer je het ene rad sneller laat draaien dan het andere rad, maak je bochten. Kom maar op met die waterpret!

De AquaBootjes zijn van kunststof gemaakt. Hierdoor zijn de bootjes licht van gewicht maar tóch heel sterk. De bootjes zijn dubbelwandig waardoor ze best tegen een stootje kunnen en niet snel lek zullen raken. Leuk is deze attractie voor een buurtfeest of een sportdag op de basisschool. De bootjes zijn geschikt voor op open water maar de meest veilige manier is natuurlijk op een (opblaasbaar) zwembad.

Happy Rent Attractieverhuur is de specialist als het gaat om waterattracties. Deze AquaBootjes worden tegenwoordig vaak verkocht als publieks- of zeskamp attractie. Door de hoge kwaliteit van de bootjes ben je bij Happy Rent verzekerd van de beste producten. Mocht je nog vragen hebben over deze waterattracties, neem dan eenvoudig contact met ons op en wij geven je graag het juiste advies over de aanschaf van de AquaBootjes. Dit kan per E-Mail: info@happyrent.nl of via WhatsApp.

Direct deze AquaBootjes kopen?

Klik op Bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Happy Rent = A lot of Fun! 

Bij Happy Rent kun je niet alleen de leukste attracties en spellen kopen voor elk evenement, sportdag of laatste schooldag maar wij vinden het heel belangrijk dat jij blij 😀 wordt op alle vlakken. Zo reageren we super snel op je vragen via E-Mail en Whatsapp💬, kun je alleen bij ons 24 uur 🕚 per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur. Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd. Je kunt vertrouwen op onze geweldige service👌en wordt door onze vrolijke medewerkers 👷‍♀️graag verder geholpen. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Wij zien je boeking graag tegemoet!

 

 

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: