Waterbal Kopen

Omschrijving

Waterbal Kopen

✓ Uitgerust met TiZip® ritsen

✓ Leverbaar in heel Nederland

✓ Direct online te bestellen

Deze grote Waterballen van 2 Meter zijn nu ook te koop bij Happy Rent en zeker de nieuwe sensatie op jouw evenement! Met deze waterballen kun je namelijk over water lopen zonder nat te worden! Je kunt deze waterballen kopen en gebruiken in bijvoorbeeld een zwembad, op open water of in combinatie met een opblaasbaar zwembad. Je dient er zeker van te zijn dat de ballen geen schade op kunnen lopen en dat deze door een volwassen persoon op een veilige en verantwoorde wijze worden begeleid. De deelnemers dienen na 5-10 minuten gewisseld te worden. 

Waterballen Kopen

De doorzichtige opblaasbare waterloopballen ook wel Aqua ballen genoemd hebben een doorsnede van 2 Meter. Deze grote doorzichtige ballen worden standaard gevuld met een elektrische blower, deze is eventueel los te koop. Indien je een waterbal wilt kopen is naast de kwaliteit van het materiaal ook de kwaliteit van de rits heel belangrijk. De waterloopbal van Happy Rent is standaard voorzien van een TiZip® die wereldwijd bekend staat om zijn kwaliteit en de bal altijd water- en luchtdicht afsluit.

Waterloopbal Kopen

Happy Rent Attractieverhuur is de specialist als het gaat om waterballen. Onze waterballen worden tegenwoordig vaak verhuurd als publieks- of zeskamp attractie. Door de hoge kwaliteit van onze Aquabal ben je bij Happy Rent aan het juiste adres. Indien je vragen hebt over het kopen van de waterballen, neem dan eenvoudig contact met ons op en wij geven je graag het juiste advies over de aanschaf van de Waterballen. Dit kan per E-Mail: info@happyrent.nl of telefonisch: 085-002-0026 Onze professionals staan jou graag te woord.

Garantie

Happy Rent garandeert dat de door haar verkochte zaken vrij zijn van materiaal, ontwerp- en fabricagefouten. Gebreken welke het gevolg zijn van onkundig gebruik, het niet werken volgens de richtlijnen van Happy Rent of slijtage vallen niet onder garantie.

Zo dient de rits bijvoorbeeld regelmatig van smeermiddel te worden kunnen er gaatjes in het materiaal  ontstaan door verkeerd gebruik. De garantie vervalt indien de klant schade veroorzaakt door een onjuiste behandeling van een gegarandeerde zaak. Onder onjuiste behandeling wordt onder meer verstaan het met geweld behandelen van een rits of het niet goed onderhouden van de geleverde zaak. De garantie geldt niet voor: krassen, schrammen, weersinvloeden op het materiaal van onze producten, normale gebruiksslijtage, of  gebreken door hardhandig gebruik.

Indien het product een gebrek vertoont wat valt materiaal, ontwerp- of fabricagefoutenonder dient de koper dit binnen 7 dagen na ontvangst schriftelijk te melden. Happy Rent zal dit in onderling overleg op lossen dan wel binnen 30 dagen nadat de klant schriftelijk het gebrek heeft gemeld de zaken te herstellen.

De producten dienen bij Happy Rent ter reparatie te worden aangeboden. Bij reparatie onder garantie geschiedt dit kosteloos. 

Happy Rent kan er ook voor kiezen om de zaken te vervangen. 

Direct deze waterballen kopen?

Klik op Bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Specificaties Waterballen los:
Stroombehoefte: 380 Watt (220 V)
Afmeting waterbal: Ø 2 meter

Materiaal: 1 .0 MM PVC

Gewicht: 14 KG

Leeftijdsindicatie: vanaf 8 jaar.


Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: