Vriezer Huren

Omschrijving

Vriezer Huren Limburg

Deze Diepvries kun je huren bij Happy Rent Verhuur in Heerlen, deze vrieskist heeft een inhoud van 260 Liter 🧊 en kan bij onze vestiging in Heerlen opgehaald worden. Het is ook mogelijk om deze vriezer in heel Limburg te laten leveren. Vul in het winkelwagentje eenvoudig je postcode in en de website berekent automatisch de transportkosten. 🚙

Klik op de groene knop "Bekijk Beschikbaarheid ✅" om te zien of de vriezer nog beschikbaar is op de door jouw gewenste datum. 📅

Of je nu een vriezer wilt huren om ijsjes 🍦koud te houden, omdat je jouw eigen vrieskist gaat ontdooien 🧊 of omdat je jouw schaatsen ⛸️ wilt voor koelen, bij Happy Rent zijn we je graag van dienst met onze mobiele vriezer. Ook makkelijk als je op jouw eventlocatie geen diepvries tot je beschikking hebt. 

Maar waarom Happy Rent?

✅ Direct online reserveren

✅ 15% Korting bij zelf ophalen

✅ Direct antwoord via Whatsapp💬

✅ Bewaartijd bij stroomuitval: 32 uur

✅ Geen Borg 

Onze verhuur vriezer met energieklasse A+ heeft een netto inhoud van 260 liter en een invriesvermogen van 16 kg per dag. Daarbij kun je bij stroomuitval je ingevoren producten nog 32 uur bewaren. Je kunt op een betrouwbare en efficiënte werking vertrouwen met deze kwaliattieve vrieskast. De afmetingen van deze huur vriezer zijn (hxbxd): 86.8 x 93.5 x 66.5 cm.

Alleen bij ons kun je deze vriezer 24 uur per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur. Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd. Je kunt ons ook altijd bereiken via E-Mail en Whatsapp en vertrouwen op onze geweldige service 😎

Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" en boek razendsnel deze handige vrieskist.

Tip! Je krijgt 50% korting op elke extra dag, de website berkent dit automatisch zodra je meerdere dagen invult. 

Leuk om bij deze vriezer 🥶te huren is bijvoorbeeld onze ijskar🍧 of onze slush puppy machine 🥤.

Vriezer Huren

Of je nu opzoek bent naar een kleine vriezer, een mobiele vriezer of een diepvries voor je evenement, onze vrieskist van 260 liter heeft de volgende voordelen: 

Overal te plaatsen
Dankzij het Condensatorschild kun je deze vrieskist overal plaatsen waar je wilt en toch vertrouwen op een betrouwbare, efficiënte werking.

Moeiteloze opening
De technologie met vacuümklep voorkomt de vorming van een vacuüm in deze vriezer voor het moeiteloos openen en sluiten van het deksel.

Visueel alarm bij te hoge temperatuur

Interieurverlichting
Dankzij de praktische interieurverlichting kun je je in de royale diepvriesruimte makkelijker oriënteren en de gewenste levensmiddelen snel vinden.

Warme-wand constructie
Deze vrieskast is voorzien van een warme wand constructie. Hierbij is de condensor in de isolatie ingeschuimd waardoor de buitenwand glad is en dus makkelijk schoon te maken. Bovendien ontstaat er geen condens en daardoor geen roest.

Kenmerken van de vriezer:
 • Hoogte: 87 cm 
 • 93,5 cm breed 
 • 66,5 cm diep 
 • Inhoud: 260 liter 
 • Energieklasse: A+ Tooltip 
 • Geschikt voor ruimtes vanaf 10C°
 • Lengte aansluitsnoer:1.6m
 • Aansluitwaarde: 80W
 • Energieverbruik per jaar: 252 kWh
 • Koelmiddel: R600a 
 • Temperatuurregeling: mechanisch
 • Geïntegreerde verdamper
 • Dooiwaterafvoer 
 • Zelfbalancerend deksel

Beoordeling:

Juul Peters
vrijdag 28 oktober 2022

Erg happy met Happy Rent

Met het huidige tekort aan helium dachten wij onze plannen te moeten veranderen voor de BAPC 2022, maar dankzij Happy Rent was dit niet nodig. Zij konden gelukkig nog genoeg helium leveren om het evenement dit jaar weer een groot succes te maken. Erg tevreden!
Pluspunten:-Fijne interactie met Happy Rent,Snel antwoord op vragen
Verbeterpunten:

Vof Sec Wine Import
vrijdag 19 augustus 2022

Prima

Goede service. De koelwagen deed prima z'n werk!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Scouting VKG
dinsdag 14 september 2021

Goed geregeld

Ophalen en brengen van de helium tank verliep heel soepel. De tank was makkelijk in gebruik en de kinderen hebben zich goed geamuseerd.
Pluspunten:De flexibiliteit in het reserveren, ophalen en terugbrengen
Verbeterpunten:Goed kijken naar het aantal ballonnen van 'normaal' formaat die met de tank te vullen zijn.