Biljart Voetbal kopen

Omschrijving

Voetbal Biljart kopen βš½

Biljartvoetbal combineert de tactiek van biljart met de kunst van het voetballen, in onze groot opblaasbare biljartveld van 7,4 x 4,5 Meter wordt er gespeeld met voetballen die net als bij biljart voorzien zijn van de kenmerkende kleuren. Je speelt dit spel volgens de regels van het poolbiljart alleen heb je nu de kans om met je voeten te schieten en kun je dus ook gebruik maken van je voetbal skills. Dit spel kan met twee personen of in teams gespeeld worden. Ideaal voor je team uitje of sport evenement.

Dit spel wordt ook wel footpool, poolball, poolsoccer of poolvoetbal genoemd en kun je nu direct online kopen bij Happy Rent Attractieverhuur. Onze voordelen:

βœ… Nieuw en op maat geproduceerd

βœ… Direct online reserveren

βœ… Top kwaliteit

 

Poolball kopen

Poolen en voetbal in 1, dat is poolball Een gloednieuw spel dat Voetbal ⚽ en Biljart 🎱samen brengt met het van oorsprong Amerikaanse Poolbiljart. Je koopt dit mooie nieuwe spel direct online bij Happy Rent Verhuur. We kunnen poolball in heel Nederland en België leveren en ophalen. Tevens kun je het pool soccer spel afhalen bij onze vestiging in Heerlen, Zuid-Limburg.

Dit spel is eenvoudig te vervoeren in iedere grote auto waarvan de bank afgeklapt kan worden of met bijvoorbeeld een aanhangwagen of busje.

Klik op bestellen en je kunt veilig betalen met Ideal, Mister Cash of Credit Card.

Wij zorgen er daarna voor dat het spel in de door jou gekozen vestiging klaar ligt of wordt geleverd op het door jou gewenste adres.

Biljart voetbal kopen πŸ˜ƒ

Je kunt het spel spelen met 2 spelers of met 2 teams in de opblaasbare pooltafel gaan staan en om de beurt tegen de witte bal schoppen. Wie als eerste de eigen kleur ballen en daarna de zwarte bal in de pocket weet te krijgen is de winnaar. Een leuke sportieve activiteit geschikt voor jong en oud en leuk op elke personeelsdag of sportdag maar ook heel leuk op een teamuitje of vrijgezellenfeest. Naast het voetbal biljart bieden we ook kratstapelen of een van onze mooie springkussens te koop aan.
 
Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw
 
Levertijd ca. 8 - 10 weken. 
 

Happy Rent Partner

Happy Rent introduceert een nieuw partner programma, wil jij een mooi bedrag bij verdienen? Of wil je jouw verhuurproducten ook verhuren via onze website? Dat is vanaf nu mogelijk! 

Partner programma voor nieuwe verhuurders

Een uniek programma om een mooi bedrag per jaar bij te verdienen! Wij hebben door onze jarenlange ervaring een enorm klantenbestand opgebouwd en bieden nu derden ook de mogelijkheid om te profiteren van ons professioneel platform. 

Hoe het werkt

  1. Je koopt voordelig een attractie of springkussen van Happy Rent
  2. Wij verhuren dit voor je via happyrent.nl en happyrentverleih.de 
  3. Jij levert en haalt het product bij de klant op en bent de contactpersoon voor de klant 
  4. Je ontvangt 75% van de huursom en 100% van de transportkosten.

Garantie 

Wij garanderen dat je het aankoopbedrag binnen 1-2 jaar terug verdiend hebt met de opdrachten die wij jou aanleveren, door alle historische data weten wij zeker dat je dus een rendement op je investering van 50-100% kunt realiseren πŸ’°

Klik hier voor meer informatie over ons Partner programma.

 
Springkussen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om deze attractie te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekende attractie voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je deze attractie al vanaf €7,35 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
klik hier

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: