STORMBAAN HUREN GOEDKOOP

STORMBAAN HUREN GOEDKOOP

Als u goedkoop een stormbaan wilt huren dan bent u bij Happy Rent Verhuur aan het juiste adres. Bij ons kunt u al een stormbaan huren vanaf € 177!

Stormbaan Huren Goedkoop

Bekijk hier alle stormbanen in ons assortiment, bestellen kan heel eenvoudig online of neem direct contact op met onze klantenservice Telefoon: 085-002-0026

We hebben meerdere locaties in Limburg en Brabant waar u goedkoop de stormbaan van uw voorkeur kunt ophalen op dit moment kan dit al in:

- Heerlen (in zuid limburg bij Kerkrade en Landgraaf Parkstad) 

- Gemert (Brabant bij Helmond en Eindhoven)

- Swalmen (Midden Limburg bij Roermond)

Hier komen snel nieuwe locaties bij, dus klik op bovenstaande afbeelding en vul je plaatsnaam in om de dichtsbijzijnde stormbaan te vinden. 

STORMBAAN VERHUUR

Indien u een stormbaan wilt huren kan dit direct online kies eenvoudig in de categorie "stormbaan huren" de stormbaan van uw keuze en plaats deze in uw winkelwagentje hier krijgt u direct de mogelijkheden te zien.

Een of meerder stormbanen huren is mogelijk, zowel voor 1 dag als voor meerdere dagen we maken graag een offerte op maar indien u meerder attracties of stormbanen wilt huren. U kunt hiervoor het beste een E-Mail sturen met welke stormbanen u wil huren, voor welke periode en in welke plaats. U kunt zowel goedkoop een stormbaan huren in Limburg als goedkoop een opblaasbare stormbaan huren in plaats van deze te kopen. Ook als je een hindernisbaan zelf zou willen maken kan een opblaasbare stormbaan een leuk extra onderdeel zijn van je zeskamp of evenement. Je kunt de stormbaan zelf ophalen en opzetten maar ook kiezen voor een all in verhuur concept waarbij Happy Rent uit Heerlen alle zorgen wegneemt. We kunnen zorgen voor levering, op- en afbouw begeleiding en de afbouw van de stormbaan op locatie. Uiteraard is dit niet zo goedkoop als zelf je stormbaan ophalen maar zeker binnen Limburg en Brabant betaalbaar en bij grotere stormbanen ook zeker aan te raden.

STORMBAAN VERHUUR LIMBURG

Bij Happy Rent Attractieverhuur in Limburg kunt u al vanaf € 177 een hindernisbaan huren in Limburg en afhalen in een van de afhaalpunten. Vanuit de hoofdvestiging van Happy Rent in Heerlen leveren we de mooiste stormbanen, leuk voor de kleinste kinderen is om naast de stormbaan ook een springkussen te huren. Voor het goedkoop huren van een stormbaan in Limburg bent u bij Happy Rent aan het juiste adres!

Bekijk snel ons assortiment of neem contact met ons op, we adviseren u graag over het huren van een stormbaan.

Merken

Merken

Merken

Merken