RODEOSTIER

RODEOSTIER

Wie blijft het langste zitten op deze losgeslagen mechanische rodeostier? Onze rodeo stier staat te popelen om u en uw gasten van zijn rug af te gooien. Onze rodeo stier is “state of the art” en voorzien van een prachtig geanimeerd valkussen, want de mooiste en leukste rodeostier huurt u alleen bij Happy Rent! Klik op de onderstaande afbeelding om naar de productpagina van de rodeostier te gaan en direct een rodeostier te huren:

RODEOSTIER HUREN BIJ HAPPY RENT

Waarom kiezen zoveel mensen ervoor om een rodeostier te huren bij Happy Rent? Wij hebben het onze klanten gevraagd en dit zijn de antwoorden die zij gaven.

✓ Online reserveren Als een van de weinige attractieverhuurders in Nederland kunt u bij ons online uw rodeostier reserveren en betalen. Dit kan via iDeal of creditcard, maar ook via factuur voor al onze zakelijke klanten.

✓ Betrouwbaar Wij maken duidelijke afspraken en zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat wij deze afspraken nakomen. Voor ons is het belangrijkste dat u en uw gasten een geweldige ervaring overhouden van onze artikelen.

✓ Schoon en droog Al onze artikelen worden grondig gecontroleerd bij afgave en retour. Daardoor kunnen wij u verzekeren dat u altijd een schoon, droog en goed functionerende rodeostier kunnen afleveren.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR HET HUREN VAN EEN RODEOSTIER.

Voordat u overgaat op het huren van een rodeostier bij Happy Rent is het belangrijk dat u de volgende zaken doorneemt. Deze informatie is ook terug te vinden op de productpagina.

-      Begeleiding is verplicht bij deze attractie Deze attractie verhuren wij niet zonder de begeleiding van ons eigen personeel. Hiervoor betaald u €27,50 per uur.

-      De locatie De locatie waar wij de rodeostier moeten bezorgen dient een gelijkvloerse doorgang te hebben van 1,4m. Wij kunnen de rodeostier niet trappen op verplaatsen. De stier heeft de volgende dimensies nodig wanneer deze is opgezet: Een ruimte van minimaal 5 meter breed, 6-7 meter lang en 2,8 Meter hoog.

-      Stroom Voor het gebruik van de stier hebben wij het volgende nodig aan stroom voorzieningen: Een vrije stroomgroep 220 Volt / 3.000 Watt. (min. 10 Ampère). Daarnaast is er voldoende ruimte nodig om deze attractie veilig op te zetten.

RODEOSTIER ALL INCLUSIVE

Bij Happy Rent kunt u nu ook het compleet verzorgd rodeostierpakket huren. Dit compleet verzorgd pakket heeft een totaal prijs voor het huren van een rodeostier, waar dan ook in Nederland, voor 4 uur. Bekijk hieronder wat in dit pakket is inbegrepen:

-      Huur Rodeostier

-      Transport door heel Nederland (Rodeostier huren limburg?)

-      Op- en afbouw

-      4 uur begeleiding

-      Aansprakelijkheidsverzekering

Hulp nodig bij een rodeo stier huren?

Heb je vragen over het huren van een rodestier? Is het geschikt voor zowel kinderen als volwassenen? Ben je benieuwd naar de algemene voorwaarden? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij denken graag met je mee. Nemen wij niet direct de telefoon op, of reageren wij niet meteen op een mail? Heb dan een moment geduld, wij zoeken direct contact met jou op wanneer wij de mogelijkheid hebben.

Mechanische rodeo stier huren

Wie blijft het langst op de mechanische rodeostier zitten? Kinderen en volwassenen zijn gék op deze top attracties. Een leuke variant op de mechanische stieren zijn bijvoorbeeld de surf simulator (in een strand setting) en de snowboard simulator (in een winterse setting). Maak jouw evenement compleet met bijvoorbeeld een mega stormbaan (klik hier voor een stormbaan huren), zeskamp spellen, hollandse spellen of je kunt een springkussen huren. Klik op de groene knop en het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen, hier kun je kiezen of je de attractie zelf komt ophalen of dat je het wilt laten bezorgen. Wij berekenen transportkorsten per gereden kilometer. Een springkussen huren, een mega stormbaan, een rodeostier of welke producten dan ook.. bekijk onze categoriepagina's voor de leukste producten.