RODEOSTIER HUREN LIMBURG

RODEOSTIER HUREN LIMBURG

Huur nu uw Rodeostier bij Happy Rent Limburg! Onze te gekke en doorgedraaide stier staat te popelen om u en al uw gasten van zijn rug af te werpen. Deze attractie wordt jaarlijks gekeurd en is dus extra veilig. De rodeostier wordt geleverd met een vangkussen zodat u zeker bent van een zachte val. Wacht niet te lang met bestellen, want de rodeostier is geschikt voor elke tijd van het jaar en is dus erg in trek. Op = op! Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en actuele prijzen!

HAPPY RENT RODEOSTIER VERHUUR LIMBURG

Een rodeostier huurt u uiteraard gewoon bij Happy Rent, net zoals vele voor u. Maar waarom kiezen zoveel mensen voor het huren van een rodeostier bij Happy Rent?

✓ Online Reserveren 
Bij ons kunt u online de totale kostprijs voor het huren van een rodeostier inzien door de rodeostier in het winkelwagentje te plaatsen, het aantal uren begeleiding te selecteren en uw postcode op te geven. Vervolgens kunt u direct betalen via iDeal, creditcard of voorafovermaken (factuur).

✓ Top Service 
Onze klantenservice is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar gedurende kantooruren voor al uw vragen. Buiten kantooruren kunt u altijd een mail of een whatsapp berichtje sturen waarop wij de volgende ochtend antwoord zullen geven.

✓ Ervaring 
Met al meer dan 7 jaar ervaring op de teller in het verhuren van de rodeostier en andere attracties, kunnen wij u garanderen dat ons personeel de veiligheid tijdens het gebruik van de attractie zal waarborgen.

RODEOSTIER HUREN DOOR HEEL NEDERLAND

Wij hebben een speciale aanbieding voor onze klanten boven de rivier! Normaal gesproken betaald u transportkosten per kilometer gebaseerd op uw transportkosten, waardoor voor veel klanten in het Noorden van Nederland de transportkosten hoog oplopen. Daarom bieden wij een voordeelpakket aan voor het huren van de rodeostier waarin transportkosten en 4 uur begeleiding inbegrepen zit. Dit pakket is geldig in heel Nederland! Meer informatie over deze permanente aanbieding vindt u door op het de onderstaande link te klikken

RODEOSTIER HUREN DOOR HEEL NEDERLAND

RODEOSTIER LIMBURG

Bij het huren van een rodeostier zijn er een aantal zaken waaraan gedacht of geregeld moeten worden door u als huurder. Wij hebben bijvoorbeeld een vrije doorgang van 1,4 meter nodig om de rodeostier te plaatsen. De doorgang moet gelijkvloers zijn aangezien wij geen trappen met de stier op komen. Ook verbruikt de stier het volgende aan stroom: Volt / 3.000 Watt. min. 10 Ampère. Dit betekend dat wij vaak een vrije stroomgroep nodig hebben zodat er geen overbelasting kan ontstaan. De dimensies van de attractie vindt u terug op de product pagina.

Heeft u nog vragen? Bel gerust met een van onze medewerkers via het nummer bovenaan de pagina of stuur een mail naar: info@happyrent.nl