RODEOSTIER HUREN BRABANT

RODEOSTIER HUREN BRABANT

YEEEHAAAAW! Ook al eens als een echte cowboy op een stier willen rijden? Dan hebben dé perfecte attractie voor u! We leveren door heel Nederland maar hebben een locatie in Brabant en zitten dus lekker dichtbij! Van kinderfeest tot bruiloft, een rodeostier maakt van elk feest of evenement een onvergetelijke gebeurtenis! Klaar voor de start? Klik dan op de onderstaande afbeelding om te beginnen.

 

Maar ik hoor u al denken, “waarom zou ik juist bij jullie iets huren”. Nou dat zal ik u eens haarfijn gaan uitleggen! Er zijn wel een miljoen redenen om een rodeostier bij ons te huren. Maar omdat ik merk dat u het druk heeft zal ik er slechts een paar noemen:

 

Top Service
Heeft u vragen, opmerkingen, twijfel of wilt u even met iemand praten omdat de jongste zojuist op zichzelf is gaan wonen? Bel ons even en we kunnen er samen over praten (stiekem wel liever over die rodeostier). 

Makkelijk
Alles wat u moet weten om een rodeostier te huren staat op de productpagina. Vervolgens kunt u een prijsopgave bekijken door de rodeostier in uw winkelmandje te plaatsen, wel zo makkelijk. 

Flexibel
Bij Happy Rent staat uw feest of evenement op nummer één. U kunt zelf aangeven hoe laat de stier opgezet moet zijn en hoe laat deze afgebroken mag worden. We leveren door heel Nederland, maar wanneer u in Brabant woont hoeven we niet ver te rijden, dat bespaart flink wat geld in uw portemonnee. 

Veilig
Niet alleen onze website maar ook onze rodeostieren zijn veilig. Jaarlijks worden onze stieren gekeurd door het TÜV Nederland. Voor uw veiligheid controleren we na elke verhuurperiode de rodeostier om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kan genieten van uw feest. 

 

HUREN RODEOSTIER BRABANT

Dus waar moet u allemaal aan denken? Het allereerste is natuurlijk de prijs. Onze rodeostier in Brabant kan verhuurd worden zonder begeleiding of transport, dat is wel zo goedkoop. U kunt dan zelf de rodeostier komen ophalen en terugbrengen. Instructies over het opzetten en afbreken van de rodeostier krijgt u bij het ophalen. De rodeostier kan ook verhuurd worden met begeleiding van Happy Rent. Wij sturen dan een werknemer naar u die de stier komt opzetten, bedienen en weer afbreken. Voor deze medewerker betaald u per uur, in plaats van per dag(deel), zodat u niet onnodig geld betaald. U krijgt hiervoor een flexibele, enthousiaste, ervaren en hardwerkende medewerker die een bezoekje aan onze stier tot een onvergetelijke ervaring zal maken. Ook betaald u transportkosten per te rijden kilometer, dus hoe dichterbij, hoe goedkoper (en met een locatie in Brabant hoeven wij dus nooit ver te rijden)! Dus wilt u bijvoorbeeld een rodeostier huren in Eindhoven? Of misschien een Rodeostier huren in Tilburg? Het kan allemaal bij Happy Rent!


RODEOSTIER BRABANT HUREN

Nog iets om over na te denken zijn de voorzieningen. Voor de rodeostier hebben wij officieel een vlakke ondergrond van 9 bij 11 meter en een vrije stroomgroep nodig. Ook moeten we met een pompwagen tot aan de locatie kunnen komen, dus geen trappen of grote opstapjes, en passen we niet door een normale deur. Voldoet uw gewenste locatie niet aan één of meerdere van deze eisen, bel dan gerust even met onze klantenservice. Zoals eerder vermeld zijn we heel flexibel en kunnen misschien toch de rodeostier opbouwen op uw locatie, met de juiste voorbereidingen. Kijk ook een naar ons informatieblad voor een overzicht van eisen. 
Tot slot is het natuurlijk verstandig om goed weer te bestellen. Hierover hebben we al eens eerder een artikel geschreven. De rodeostier is regenbestendig, maar de bedieningskast is dit niet. Zorg er dus bij slecht weer voor dat de bedieningskast droog staat.