POPCORNMACHINE HUREN

POPCORNMACHINE HUREN

Bent u opzoek naar een verhuurder van popcornmachines? Dan bent u bij Happy Rent aan het juiste adres. Onze popcornmachines zijn in perfecte staat en hebben een aantrekkelijk oud-Amerikaans thema. Leuk voor ieder feest! Niemand kan de geur van versgebakken popcorn weerstaan uit onze popcornmachines! Dus waar wacht u nog op! Klik op de onderstaande afbeelding voor alle informatie over onze popcornmachines vanuit waar u ook gelijk uw bestelling kunt plaatsen. Wees er op tijd bij want de voorraad is beperkt!

ONZE POPCORNMACHINES

Veel popcornmachines die bij onze collega verhuurders te huur zijn lijken qua uiterlijk op die van ons, maar alleen bij Happy Rent huurt de originele popcornmachines van het Amerikaanse merk Gold Medal®. Hiermee kunnen wij u verzekeren dat u kwalitatief de beste en mooiste popcornmachines bij ons kunt huren, in tegenstelling tot de imitatie popcornmachines uit China die vaak te huur zijn bij onze concurrenten.

Enkele voordelen van onze popcornmachines:

✓ Uitstekende kwaliteit Onze popcornmachines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden door ons goed onderhouden zodat deze jaren zonder problemen functioneel blijven. Bij veel imitatie popcornmachines breken onderdelen zoals roerstaven snel af waardoor de popcorn kan aanbranden wat slecht is voor de gezondheid. Bij Happy Rent krijgt u niet te maken met dit soort problemen. Alleen het beste materiaal voor onze klanten!

✓ Extra Grote Capaciteit De popcornmachines van Happy Rent hebben een grotere capaciteit dan normaal zodat u meer popcorn per batch kunt bakken dan bij de meeste andere popcornmachines. Onze popcornmachines kunnen tot 110 porties popcorn per uur bakken.

✓ Gebruiksgemak De popcornmachines zijn zodanig ontworpen dat ze voor iedereen makkelijk te gebruiken zijn. Ook leveren wij een gebruiksaanwijzing waar duidelijk in staat hoe de machine gebruikt moet worden en hoe de mais geproportioneerd moet worden tegenover de rest van de ingrediënten. Ook is deze handleiding online te bekijken.

HUREN BIJ HAPPYRENT

Niet alleen onze popcornmachines zijn top, wij vinden onszelf ook gewoon top! Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u een schone en mooie popcornmachine in ontvangst kunt nemen. Daarnaast heeft het huren van een popcornmachine bij Happy Rent nog een aantal voordelen:

✓ Online reserveren Op deze website kunt u de prijzen van al onze producten inzien. Wanneer u deze in uw winkelwagentje plaatst en alle opties selecteert (zoals transportopties, huurperiode, extra artikelen), krijgt u ook gelijk de juiste prijs met of zonder btw te zien. Vervolgens kunt u naar het volgende scherm en direct de bestelling afronden en betalen via iDeal of Creditcard. Betalen per factuur is ook mogelijk, kies hiervoor de betaaloptie ‘vooraf overmaken’.

✓ Top Service Voor, tijdens, en na de huurperiode staan wij 7 dagen per week voor u klaar om al uw vragen telefonisch te beantwoorden. Wij zijn elke dag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur. Buiten deze uren kunt u uw vragen per email of via whatsapp kwijt.

✓ Altijd schoon Wij controleren en onderhouden onze materialen nauwkeurig. Hierdoor kunnen wij u altijd verzekeren dat u de beste en mooiste popcornmachines in ontvangst kunnen nemen.

Lees hier hoe u bij Happy Rent een popcornmachine kan huren goedkoop en alles over popcornmachine verhuur of popcorn machine huren. Of heeft u interesse in een popcornkraam? Ook kunt u losse popcorn voor popcornmachines kopen. 

U kunt de popcornmachines huren in:

Popcornmachine huren Limburg