OPSLAGRUIMTE

Op zoek naar een opslagruimte in of rondom Parkstad? Nou dan heeft Happy Rent de oplossing voor jou😎! Of het nu gaat om oude meubels, documenten, bouwmateriaal of gewoon wat oude spullen die je maar niet kunt of wilt weggooien! Wij hebben er de perfecte opslag mogelijkheid voor! Dus waar wacht je nog op! Druk op de onderstaande afbeelding voor meer informatie over onze opslag oplossingen en beschikbare opslagruimtes. 

OPSLAGRUIMTE VERHUUR

Bij Happy Rent kan je nu ook opslagruimtes huren en gebruik maken van de oude vertrouwde Happy Rent service. We hebben drie verschillende soorten opslagruimtes beschikbaar voor de verhuur, namelijk:

 

✔ De Skippy Box🦘De Skippy Box Mobiele Self Storage is in feite een grote houten kist van 8 m3 die thuis geleverd en opgehaald kan worden. Deze service bieden wij, maar je mag zelf ook de box transporteren of gewoon de doos komen inladen bij onze loods. Wanneer je alles ingeladen hebt wordt de doos veilig opgeslagen. Wil je snel iets uit de box halen? Geen probleem. Je kunt altijd even langskomen en wij zetten de box zo snel mogelijk voor je klaar. 

 

✔ Zeecontainer🚢
Volgens mij hoeven we deze niet uit te leggen, maar een zeecontainer is geschikt om de gehele inboedel van een bovengemiddeld grote woning in op te bergen. Happy Rent heeft hierin de laagste prijs en de beste service.

 

✔ Stallingsruimte🚗
Wil je ergens jouw klassieke auto of caravan stallen waar het veilig en droog is? Of wil je meer flexibiliteit kwa uitbreiding dan bijvoorbeeld een zeecontainer? Dan zijn de stallingsruimtes perfect voor jouw! We hebben stallingsruimtes in verschillende formaten, dus bekijk vooral onze website voor de mogelijkheden. 

 

OPSLAGRUIMTE HUREN

Wanneer je in Kerkrade, Heerlen, Landgraaf of ergens anders in Parkstad woont, kan je goedkoop en betrouwbaar terecht bij Happy Rent voor al uw opslag wensen! Ook wanneer je buiten Parkstad woont hoor, vinden wij geen probleem. Wij zijn flexibel en meedenkend. Dus heeft je man of vrouw je er net uitgezet en moet je een tijdje in je auto slapen? Dan is een Skippy Box huren om je spullen even kwijt te kunnen een verstandig idee. Naast onze service heeft het huren van een opslagruimte bij Happy Rent nog een aantal voordelen. Als eerste zijn al onze opslagruimtes maandelijk opzegbaar. Na een maand de Skippy Box gehuurd te hebben, mag je zelfs het specifieke aantal dagen aangeven waarmee je de huur van de box wilt verlengen zodat je nooit teveel hoeft te betalen. Ook zijn er geen verborgen kosten bij het huren van onze opslagruimtes. De prijs op de website is de prijs die je betaalt. 

 

OPSLAGRUIMTE HEERLEN

De opslagruimtes van Happy Rent zijn gevestigd aan het bedrijventerrein de Beitel in Heerlen en zijn veruit de goedkoopste opslagruimtes uit de omgeving. Je kunt bij ons al een opslagruimte in Heerlen huren voor 2 euro per dag en krijgt dan per euro meer inhoud dan bij onze concurrenten. Nu hebben we een aantal verschillende soorten opslagmogelijkheden beschikbaar in Heerlen, maar wij kunnen ons voorstellen dat je misschien moeite hebt met kiezen of nog vragen hebt over de opslag of misschien wel de prijs. Druk dan vooral op de bovenstaande afbeelding om alles te lezen over onze opslagmogelijkheden en prijzen. Nog steeds vragen? Dan zitten wij dagelijks voor je klaar voor jouw Whatsapp berichtje of email. Doorgaans reageren wij diezelfde dag nog, ook in drukke periodes.

 

OPSLAGRUIMTE KERKRADE / EYGELSHOVEN

De opslagruimtes van Happy Rent bevinden zich op bedrijventerrein Julia in Eygelshoven bij Kerkrade, en ze zijn de meest betaalbare opslagopties in de regio. Je kunt bij ons al een opslagruimte in Eygelshoven huren voor slechts 4,50 euro per dag, en krijgt meer ruimte per euro dan bij onze concurrenten. We bieden diverse soorten opslagmogelijkheden in Kerkrade, maar begrijpen dat je wellicht moeite hebt met kiezen of nog vragen hebt over opslag of prijzen. Klik op de afbeelding hierboven om alles te ontdekken over onze opslagmogelijkheden en tarieven. Heb je nog steeds vragen? Ons team staat dagelijks klaar om je te helpen via WhatsApp of e-mail. We streven ernaar om dezelfde dag nog te reageren, zelfs tijdens drukke periodes.