OPBLAASBARE SARAH HUREN

OPBLAASBARE SARAH HUREN

Welkom bij Happy Rent Sarah pop verhuur! Voor al uw opblaasbare Sarah poppen. Binnenkort een 50-jarige verjaardag van een van uw vrienden of familie? Maar heeft u geen tijd en/of zin om zelf een Sarah pop te maken? Dan is het huren van een enorme opblaasbare Sarah pop een goed alternatief. Ook hebben wij de mogelijkheid om deze poppen landelijk te versturen voor een vast tarief. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en om ons aanbod aan Sarah poppen te kunnen zien. 

WAAROM EEN OPBLAASBARE SARAH HUREN

Een Sarah pop huren is een leuk idee als je de jarige in het zonnetje wilt zetten. 50 jaar is natuurlijk een bijzondere mijnpaal in ieders leven die best gevierd mag worden. Het regelen van een mooie opblaaspop voor in de tuin is dan ook een mooi gebaar en voorziet deze verjaardag net van dat beetje extra glans dat hij verdient.

Bovendien sla je met je geschenk twee vliegen in één klap, want de rest van de buurt is door de opvallende verschijning in de tuin ook direct op de hoogte van deze speciale feestdag. Leuk voor het feestvarken, dat van iedereen in zijn omgeving welgemeende felicitaties ontvangt. Op deze manier wordt het voor iedereen in de familie een dag om nooit te vergeten.

HANDIG OM REKENING MEE TE HOUDEN BIJ HET HUREN VAN EEN OPBLAASBARE SARAH POP

Deze figuren worden geleverd met 220V blower, haringen, scheerlijnen en duidelijke gebruiksaanwijzing. Het plaatsen van deze figuren is zeer eenvoudig en neemt maar enkele minuten werk in beslag. De figuren zijn makkelijk te vervoeren in een sporttas.

De figuren blijven niet vanzelf staan, maar dienen met de schoorlijnen vastgezet te worden in het gras of bijvoorbeeld aan een hekwerk of regenpijp.