BUIKSCHUIFBAAN HUREN

BUIKSCHUIFBAAN HUREN

Het wordt een warme zomer en dat weten we bij Happy Rent in Zuid-Limburg. Daarom huur je nu direct online bij ons deze buikschuifbaan van maar liefst 18m.

Wat is een buikschuifbaan?

Een buikschuifbaan is een lange rechte glijbaan met aan het einde een badje met water. Je neemt een enorme aanloop en glijd over de glijbaan in het badje. Je kunt dit natuurlijk ook met z’n tweeën doen en dat kijken wie het snelste aan het einde van de 18 meter lange glijbaan is!

Naast deze 18m lange buikschuifbaan van Happy Rent in Heerlen verhuren wij ook de Jungle buikschuifbaan, een 14m lange buikschuifbaan met een breedte van 2,4m en tevens uitgerust met een afneembaar glijzeil. De buikschuifbaan is gedecoreerd met mooie palmbomen. 

Zelf een buikschuifbaan maken

Zelf een buikschuif baan maken? Dat raden wij af. Een simpel zeil met water en zeep is niet bestand tegen de hevige en constante druk van zowel volwassen als kinderen die eroverheen glijden. De zeilen kunnen scheuren wanneer deze geplaatst zijn op een ruw ondervlak wat kan zorgen voor gemene schaafwonden. 

De opblaasbare buikschuifbanen van Happy Rent in Limburg zijn voorzien van het Europees keurmerk voor luchtkussens. Dit houdt in dat al onze luchtkussens waaronder buikschuifbanen en springkussens uitermate veilig zijn. Deze luchtkussens zijn uitgebreid getest op duurzaamheid. Het voldoet aan de hoogste Europese normen. 

Huren

Deze goedkope buikschuifbaan is nu direct online te huren bij Happy Rent Simpelveld, Limburg. Plaats de gewenste producten in de winkelwagen en geef de gewenste huurperiode aan. Onze slimme webshop zal aangeven of de producten voor de gewenste periode beschikbaar zijn. 

Wil je de buikschuifbaan zelf komen ophalen? Dat is mogelijk! Ons afhaaladres in Simpelveld is zeven dagen per week geopend. Wil je de buikschuifbaan toch liever laten bezorgen? Ook dat is mogelijk bij Happy Rent attractieverhuur. Wij leveren de gewenste producten door héél Nederland maar ook daarbuiten.