ABRAHAM POP HUREN

ABRAHAM POP HUREN

Wordt er iemand in uw familie 50 jaar? Dan is het dus tijd voor een feestje! Want deze mijlpaal in ieders leven moet niet onopgemerkt voorbij gaan. Huur daarom een van onze abraham poppen, want met een hoogte van minimaal 3,5 meter, kun je er zeker van zijn dat deze de aandacht trekt van de hele straat. Ook is het een leuke verrassing voor de jarige en creëert het een gezellige sfeer. U hoeft dus niet zelf een pop in elkaar flansten. Klik op de onderstaande afbeelding om onze huidige aanbod te bekijken van abraham poppen. 

 

ABRAHAM POP HUREN BIJ HAPPY RENT

In de bovenstaande afbeelding kunt u al terug lezen waarom u het beste bij Happy Rent een abraham pop kunt bestellen. Stuk voor stuk heb ik deze punten hieronder nog even toegelicht:

✔ Landelijke Levering
Al jaren versturen wij de poppen door het hele land. Door gemaakte afspraken met verschillende pakketdiensten kunnen wij voor één tarief de poppen landelijk versturen, van Groningen tot Limburg. Wanneer de huurperiode is afgelopen komt de pakketdienst aan uw deur om de pop weer op te halen. Hier hoeft u verder niks voor te doen naast thuis zijn. 

✔ De mooiste en nieuwste poppen
Onze poppen zijn simpelweg de mooiste, wat veel te maken heeft met het feit dat wij onze poppen direct vervangen zodra deze tekenen toont van blijvende cosmetische schade. Wij streven er dan ook naar om elke klant een geweldige belevenis te bezorgen en om dat te bereiken moeten de poppen dus er als nieuw uitzien. 

✔ Online Bestellen en Betalen
Happy Rent is een van de weinige bedrijven waar u online ons assortiment aan abraham poppen kunt inzien, gelijk de beschikbaarheid kunt inzien, direct de volledige kosten kunt inzien, meteen online een bestelling kan plaatsen en deze gelijk kunt betalen. Het is heel eenvoudig! Probeer het zelf!

✔ Top Klantenservice
Onze service vinden wij zelf top. En wat wij kunnen opmaken uit de reviews die worden geplaatst op onze website hebben wij het idee dat onze klanten dat ook vinden. Want wanneer u ons belt krijgt u niet een of ander call centre medewerker aan de lijn. Onze mensen achter de telefoon hebben zelf ook veel ervaring met het leveren en opzetten van onze artikelen, inclusief de abraham poppen. Ook zijn wij 7 dagen per week tijdens kantoor uren geopend en bereikbaar. Dus twijfel niet en stuur ons een mailtje of bel ons even op. 

ABRAHAM POP HUREN EN EXTRA INFORMATIE

De abraham pop wordt normaliter in de voortuin geplaatst van degene die 50 jaar wordt, en dat mag gevierd worden toch? Onze abraham pop wordt uiteraard geleverd inclusief gele blower, gebruiksaanwijzing en alle nodige verankeringsmaterialen zoals touw en haringen. Het opzetten van de abraham is echt super makkelijk en is binnen 2-5 Minuten gebeurd, zodat er meer tijd over blijft om te feesten! 

Met een opblaasbare abraham van 3,2 of 4,5 Meter hoog maak je direct duidelijk dat vandaag helemaal om hem draait, ook laat je op die manier de hele straat weten dat er weer iemand abraham gezien heeft. Welk model je ook kiest, bij Happy Rent verhuur hebben we altijd een mooie abraham te huur die de 50ste verjaardag niet onopgemerkt voorbij laat gaan. 

ABRAHAM POP HUREN EN ZELF OPHALEN

U kunt uw abraham pop de dag voor de huur komen ophalen en de dag na de huur weer terug bezorgen. Dit kan in onze vestiging in Heerlen, Zuid-Limburg. Deze vestiging in 7 dagen per week geopend van 9:00 t/m 17:00 uur. De precieze tijden waarop de pop beschikbaar is en hoe laat deze terug moet wordt vooraf met u afgesproken. Geven wij geen tijd? Dan kunt u op de huurdag gewoon langskomen om uw bestelling af te halen. Ook op veel feestdagen is het mogelijk om een pop af te komen halen in een specifiek vooraf afgesproken tijdsvenster. Het hele jaar door staan wij in Heerlen voor u klaar!

ABRAHAM POP HUREN EN LANDELIJK LATEN LEVEREN

Zoals eerder vermeldt kunt u er ook voor kiezen om de pop op te laten sturen en weer op te laten halen. Wanneer u een bestelling plaatst terwijl u deze transport optie heeft geselecteerd zullen wij de pop verpakken en deze laten opsturen. Omdat het regelmatig voorkomt dat pakketjes een dag later dan gepland pas aankomen, versturen wij de pop altijd nog een dag eerder. Nu kunnen wij ons voorstellen dat u hiermee geen rekening houd en misschien deze dag eerder helemaal niet thuis bent. Gelukkig zal de pakketdienst de volgende dag weer langskomen met uw pakket om te kijken of u wel thuis bent. Zo zijn we er dus altijd zeker van dat het pakket ook daadwerkelijk bij u op tijd aankomt. 

OPBLAASBARE ABRAHAM POP HUREN

Nu hoop ik dat ik u alle nodige informatie heb gegeven om u over te halen om bij ons de abraham pop te huren. Natuurlijk zou dit voor ons gunstig zijn, maar wij garanderen u dat u geen spijt zult hebben om voor ons te kiezen.