Radiaal Ventilator 2350 m3/h

Omschrijving

Radiaal Ventilator Huren Feest

Voor het aanvoeren van verse lucht en het afvoeren van dampen is deze centrifugaal ventilator uitermate geschikt. Ook voor het drogen van een vloerbedekking na een overstroming of lekkage is deze blower geschikt. Bij Happy Rent huur je direct online deze krachtige blower. Doordat deze blower de lucht over het natte oppervlak geleidt is het geschikt om natte vloeren sneller te doen drogen. 

Ventilator Huren

Deze ventilator kun je heel goedkoop bij Happy Rent huren voor maar een klein bedrag per dag. Vul je winkelmandje met deze ventilator je krijgt meteen een overzicht van alle kosten. Vul de gewenste huurperiode in en de website berekent het automatisch.

Deze centrifugaal ventilator is geschikt om in te zetten in nauwe ruimtes en kanalen waarbij de luchtweerstand redelijk hoog is. Deze ventilator verplaatst namelijk 2.350m3 per uur aan verse lucht. Deze ventilator is zeer geschikt om het droogproces van een vloer te versnellen middels de uitblaas die direct over de vloer gaat. Daarnaast beschikt de ventialtor over een handvat waardoor de ventilator draagbaar is. Het is een robuuste en krachtige centrifugaal ventilator (ook wel radiaalventilator/slakhuisventilator), welke ook gebruikt kan worden d.m.v. een luchttransportslang voor de aanzuiging en/of uitblaasdoeleinden. Deze ventilator kun je huren bij Happy Rent. Ook is deze goed te gebruiken bij het afzuigen van dampen, stank of stof en bij het inblazen van verse lucht. Ook is dit ideaal tijdens sloopwerk, bouwstofafzuiging of verfdampafzuiging.

Kenmerken

  • Zuigt stof en dampen af
  • Geschikt voor o.a. koeling van apparaten/motoren
  • Aanluiting 1 * 220 Volt

 

Voltage

AC 220-230 V / 50 Hz

Watt

1.5 KW (2.0 HP)

Ampere

9.4 A

Maximale volume

2.350 m3/h

Maximale druk 

2.050 Pa 

Snelheid 

2.800 Tpm 

Geluid

ca. 85 dB 

Beveiliging

IP55, EN 14960:2006

Gewicht

27 KG

Afmetingen

530 x 450 x 446 mm

Diameter kap 

210 mm

Deze blower is onder andere te gebruiken voor afzuiging, klimaatbeheersing en/of ventilatie. 

Genoemde prijzen zijn per dag en excl. 21% btw. 

Borg: € 100 (per order)

Beoordeling:

Juul Peters
vrijdag 28 oktober 2022

Erg happy met Happy Rent

Met het huidige tekort aan helium dachten wij onze plannen te moeten veranderen voor de BAPC 2022, maar dankzij Happy Rent was dit niet nodig. Zij konden gelukkig nog genoeg helium leveren om het evenement dit jaar weer een groot succes te maken. Erg tevreden!
Pluspunten:-Fijne interactie met Happy Rent,Snel antwoord op vragen
Verbeterpunten:

Vof Sec Wine Import
vrijdag 19 augustus 2022

Prima

Goede service. De koelwagen deed prima z'n werk!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Scouting VKG
dinsdag 14 september 2021

Goed geregeld

Ophalen en brengen van de helium tank verliep heel soepel. De tank was makkelijk in gebruik en de kinderen hebben zich goed geamuseerd.
Pluspunten:De flexibiliteit in het reserveren, ophalen en terugbrengen
Verbeterpunten:Goed kijken naar het aantal ballonnen van 'normaal' formaat die met de tank te vullen zijn.