Valmat 2x1m

14,95
Bekijk beschikbaarheid >
Enkhuizen 🇳🇱

Producteigenschappen

Lengte 1 M
Breedte 2 M

Omschrijving

Valmat huren Rotterdam

Sinds 01-01-2021 is het verplicht om valmatten of veiligheidsmatten rondom de open delen van een sprinkussen of stormbaan te plaatsen (Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen) als de attractie op een harde ondergrond geplaatst wordt, denk aan asfalt of steen. Zo wordt de kans op blauwe plekken een stuk kleiner! Indien je de attractie op een zachte ondergrond plaatst, zoals gras, is het plaatsen van valmatten / veiligheidsmatten niet verplicht.

Veiligheidsmatten huren

Huur direct bij je bestelling de valmatten! Dit gaat super easy, in het bestelmenu kun je deze optie bijboeken. De afmetingen van 1 valmat is 2 M x 1 M. Bekijk dus even goed hoeveel matten je nodig hebt. De valmatten mogen niet over elkaar heen gelegd worden maar moeten aaneengesloten liggen. Dus huur je bij ons de Stormbaan Jungle Run of de Buikschuifbaan Jungle 14 M en staat 'ie op asfalt of steen? Bestel deze dan direct mee.

Heb je vragen over het huren van veiligheidsmatten? Wij staan voor je klaar! Stuur ons een bericht via WhatsApp💬!

Beoordeling:

M.J. den Besten
donderdag 4 augustus 2022

Hele leuke springkussen

Gewoon een ontzettende leuke springkussen.
Pluspunten:Geen
Verbeterpunten:Geen

Brigitte Arts-Robeerts
dinsdag 15 maart 2022

Super service qua begeleiding en ook apparatuur

Wij als SP Brunssum hebben een super, superzaterdag gehad en mede door Guido van Happy Rent. We hebben suikerspinnen en popcorn gratis uitgedeeld en hadden super veel plezier mede het super goede humeur van Guido.
Pluspunten:Professionele begeleiding en apperatuur.
Verbeterpunten:

G Janssen
dinsdag 28 december 2021

Lekker Slush Puppy Mix

We hebben de Slush Puppy Machine gehuurd bij Happy Rent en deze Cassis Slush Puppy Mix was het snelste op de kids vonden het geweldig
Pluspunten:
Verbeterpunten: