Valmat Springkussen

Omschrijving

Valmat kopen voor een springkussen of opblaas attractie

Onze valmat voor bij een springkussen of opblaas attractie kun je gebruiken bij de ingang of open zijde van een springkussen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat iemand zich bezeert. Onze valmatten zijn door ontwikkeld voor de verhuur met de volgende voordelen:

  • Passen exact op een euro pallet 1,20 x 80 cm 
  • Dicht gelast pvc, nagenoeg geen absorptie van water
  • Makkelijk te koppelen door 2 klitteband stroken
  • Voldoen per stuk aan de wettelijke valzone van 1,20 Meter
  • Extra dik (5 cm)
  • Opdruk van logo / veiligheidregels mogelijk

Je kunt deze valmatten nu nieuw bij ons kopen. De valmatten zijn gemaakt van hoogwaardig pvc en de valkussens zijn voorzien van klitteband stroken aan twee zijdes zodat deze gemakkelijk aan elkaar te koppelen zijn. Tevens worden onze valmatten in tegenstelling tot andere modellen dicht gelast waardoor niet alleen het absorberend vermogen beter is maar zich ook niet vol zuigen met water bij een regenbui. 

Volgens het nieuwe Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen 2021 is het verplicht om valdempend materiaal te gebruiken als je een springkussen of opblaas attractie plaatst op een harde ondergrond (bijv. steen of asfalt).

Hoeveel matten heb je nodig bij een springkussen?

Het aantal benodigde valmatten voor bij een springkussen of op opblaasbare attractie kun je zelf eenvoudig uitrekenen aan de hand van onderstaande informatie. De valzone rond een opblaasbaar speeltoestel (valgebied) is het gebied dat kan worden geraakt wanneer een gebruiker valt. De valzone bij opblaasbare speeltoestellen is het gebied rond de ingang, uitgang en de open zijdes. Dit is bepaald in de norm NEN-EN14960:2019-1. De afmetingen die je hieronder kunt vinden, zijn van toepassing in een situatie waarbij ieder springkussen dat je plaatst is bemand met minimaal één toezichthouder. 

*Open zijdes: 1.2 meter aan alle zijdes.
*Ingang/uitgang: 1.2 meter aan alle zijdes.
Let op: belangrijk hierbij is dat de matten niet over elkaar liggen maar (bijna) naadloos aansluiten.

Waarom onze Valmat bestellen?

De afmetingen van onze valmatten zijn: 120 x 80 x 5 cm en en voldoen hiermee per stuk dus ook aan de wettelijke valzone vam 1,20 Meter en passen tevens precies op een europallet. 

Onze valmatten zijn 5 cm dik en hebben hierdoor een uitstekende schokdemping. 
Doordat ze dicht gelast zijn is er nagenoeg geen absortie van water bij regen. 

Voor een meerpijs van € 10 per valmat is ook een (logo) opdruk mogelijk, de levertijd is dan tevens op aanvraag (maatwerk)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Standaard worden de valmatten geleverd in de kleur blauw

 

 

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: