Lounge Heater Terrasverwarmer Gas

Omschrijving

Terrasverwarmer Huren

✓ Laagste Prijs Garantie

✓ Zelf ophalen en retourneren

✓  Top Service

Terrasverwarming

Deze mooi vormgegeven lounge heaters zijn nu direct online te huren bij Happy Rent Verhuur en geven tot 100 m2 stralingswarmte. Ideaal als je jouw feest of lounge hoek tijdelijk van wat extra warmte wilt voorzien. De lounge heater van Happy Rent werkt op propaan- of butaangas en is een zeer krachtige lounge heater (traploos regelbaar tot 12.000 Watt). Onze Lounge Heater wordt tevens geleverd inclusief transportwielen en mechanische piezo onsteking.

Doordat de lounge heater op gas werkt kun je deze vrijwel overal plaatsen, ook onder een overkapping of in een party tent is de lounge heater goed te gebruiken. Er dient enkel voldoende vrije ruimte rondom de heater te zijn. De lounge heater beschikt over een mechanische ontsteking ook hiervoor is dus geen stroom nodig. 

Lounge Heater Gas

Bij de huur krijg je gratis een gasfles in bruikleen die je onderin de lounge heater kunt opbergen. Na de huur wordt het verbruikte gas aan 4,50 EURO excl. btw. per Kg. berekend. 

  • Specificaties:
    • capaciteit : 5000-12000 W
    • omkasting : metaal / rvs
    • stralingsbereik : 100m²
    • 138 cm x 59 cm x 55 cm

Gasverbruik:
ongeveer 1 kg per uur ( bij vol vermogen )

Met de gasfles die wij bij deze lounge heater leveren doe je tussen de 8u - 24u. 

Lounge heater terrasverwarmer op gas

Je kunt deze terrasverwarming huren en de dag van te voren komen ophalen en de dag erna terug bezorgen. Dit kan in onze vestigingen in Heerlen.

Je kunt de meegeleverde gasfles eenvoudig aansluiten op de landelijk goedgekeurde gasdrukregelaar, op de heater staat een duidelijke beschrijving hoe je de heater in gebruik neemt. 

Geleverd en Opgehaald in Heel Limburg

Wij kunnen deze terrasverwarmer in heel Limburg leveren dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huurdag wordt de heater weer bij je opgehaald. Wij kunnen de lounge heater leveren wanneer het jou het beste uitkomt en ook weer ophalen op het moment dat je de heater niet meer nodig heeft. Ook gewoon op zaterdag en zondag. Wij sluiten de heater tevens gratis voor je aan! 
Happy Rent levert deze terrasverwarmer in heel Limburg door je postcode in het winkelwagentje in te vullen zie je direct de transportkosten. 

Huren en Reserveren

Om een of meerdere terrasverwarmers / heaters te reserveren klikt u eenvoudig op bestellen, de rest wijst zich vanzelf. In ons bestelproces kun je eenvoudig kiezen om de terrasverwarmer zelf op te halen in Heerlen of om te laten leveren. Betalen kan eenvoudig en veilig met Ideal. Zodra jouw betaling ontvangen is zorgen wij dat de heater voor je gereserveerd wordt. 

Tip

Extra dag = 50% korting! 

Borg

Borg: 50 EURO

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Beoordeling:

Juul Peters
vrijdag 28 oktober 2022

Erg happy met Happy Rent

Met het huidige tekort aan helium dachten wij onze plannen te moeten veranderen voor de BAPC 2022, maar dankzij Happy Rent was dit niet nodig. Zij konden gelukkig nog genoeg helium leveren om het evenement dit jaar weer een groot succes te maken. Erg tevreden!
Pluspunten:-Fijne interactie met Happy Rent,Snel antwoord op vragen
Verbeterpunten:

Vof Sec Wine Import
vrijdag 19 augustus 2022

Prima

Goede service. De koelwagen deed prima z'n werk!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Scouting VKG
dinsdag 14 september 2021

Goed geregeld

Ophalen en brengen van de helium tank verliep heel soepel. De tank was makkelijk in gebruik en de kinderen hebben zich goed geamuseerd.
Pluspunten:De flexibiliteit in het reserveren, ophalen en terugbrengen
Verbeterpunten:Goed kijken naar het aantal ballonnen van 'normaal' formaat die met de tank te vullen zijn.