SUIKERSPINMACHINE HUREN SITTARD

SUIKERSPINMACHINE HUREN SITTARD

Ben je niet zo'n held op sokken en vind je die vieze zwarte spinnetjes maar niks.. dan hebben wij de perfecte oplossing! Onze spinnen zijn níet vies en zwart, hebben géén 8 pootjes en déze kun je wél lekker opsmikkelen. Draai je eigen gekleurde suikerspin met onze professionele suikerspinmachine. Wij verhuren deze machine in de omgeving van Sittard. Reserveren gaat heel snel en gemakkelijk via onze razendsnelle website, de huurkosten, borg en eventuele transportkosten worden direct getoond. Betalen gaat veilig via iDeal, Credit Card, Pay Pal of via een factuur en jouw boeking wordt direct verwerkt. Waar wacht je nog op? Klik op onderstaande afbeelding om direct bij onze suikerspinmachines te komen!

SUIKERSPINMACHINE HUREN

Het is super makkelijk om bij Happy Rent een suikerspinmachine te huren. Je hoeft alleen maar op bovenstaande afbeelding te klikken en de volgende stappen wijzen zich vanzelf, óf klik op deze link: suikerspinmachine huren. Wij verhuren suikerspinmachines van het Top Merk Gold Medal. Onze machines zijn van uitstekende kwaliteit en maken binnen enkele minuten de lekkerste suikerspinnen. Binnen 5 minuten is onze machine al in gebruik en kun jij aan de slag met het maken van vele suikerspinnen. Wanneer je verder weg woont dan sturen wij deze suikermachine naar jou toe middels een pakketdienst, maar je kunt het natuurlijk ook zelf komen ophalen en weer retourneren in Heerlen.

Wij hebben verschillende kleuren/smaken suiker in ons assortiment; roze (aardbei), groen (appel), oranje (sinaasappel) en blauw (bosbes). We leveren standaard stokjes bij de suiker, maar je kunt er ook voor kiezen om de suikerspinnen in mooie inpakzakken te doen van 'Cotton Candy', hierin blijven de suikerspinnen langer goed. Ook leuk om naast onze machines te huren is een mooi en gloednieuw suikerspin kraampje. Onze machines kunnen tot wel 150 suikerspinnen per uur maken en daardoor kun jij je binnen de kortste keren een ware suikerspinmaker noemen! Klik snel op de grote afbeelding hierboven en kom op direct op onze suikerspin pagina terecht.

SUIKERSPINMACHINE VERHUUR

Huur nú direct jouw prachtige suikerspinmachine online bij Happy Rent. In het winkelwagentje kun je de datum van de gewenste dag(en) selecteren en zien of de suikerspinmachine nog beschikbaar is. Klik op reserveren en je hoeft alleen nog maar te betalen. Benieuwd naar een aantal voordelen van Happy Rent? Bekijk ze hieronder:

Direct online reserveren

Het is mogelijk om de machine 24 uur per dag en 7 dagen per week online te bestellen via onze website. Ook zijn wij direct bereikbaar via e-mail, telefonisch bereikbaar en via WhatsApp. Doorgaans reageren wij heel snel en helpen jou graag met al je vragen en onduidelijkheden. Je kunt ons iedere dag tussen 09:00 en 17:30 uur bereiken, en dat zelfs op zaterdag én zondag!

Levering in heel Nederland

Overal in Nederland kunnen wij deze suikerspinmachine komen leveren. Van Sittard tot Apeldoorn en van Venlo tot Den Haag. Onze chauffeur zorgt er voor dat de machine de dag van te voren bij jou is en haalt deze de dag na de huur weer bij jou op. Wanneer je de machine zelf komt ophalen kan dat natuurlijk ook al de dag van te voren en de dag erna terugbrengen. Dit is allemaal zonder extra kosten. Check voor de zekerheid onze openingstijden op onze website

Suikerspin suiker

Wat is nou een suikerspinmachine zónder suiker? Niet echt handig, toch!? Daarom kun je bij ons ook een keuze maken uit 4 verschillende soorten smaak/kleur. Aardbei (roze), sinaasappel (oranje), appel (groen) en bosbes (blauw), genoeg keus dus! Wij leveren standaard stokjes bij de suikerspinmachine, genoeg om de beste en mooiste suikerspinnen te maken!

Waarom een Suikerspinmachine van Happy Rent?

Bij Happy Rent verhuren wij uitsluitend suikerspinmachines van het Amerikaanse merk Gold Medal. Suikerspinmachines van Gold Medal zijn de beste in zijn soort. Ze zijn vergelijkbaar met de machines die ze op de kermis gebruiken en daarom kan er binnen handomdraai de lekkerste suikerspinnen gemaakt worden. Er zijn veel andere en goedkope Chinese immitatie machines. Deze zijn weliswaar goedkoper, maar de kwaliteit wordt er niet beter op én het duurt ongeveer 5 minuten pér suikerspin. Happy Rent staat voor een goede prijs/kwaliteitverhouding en daarom werken wij uitsluitend met suikerspinmachines van het merk Gold Medal. Het beste in zijn soort!

Soorten suikerspinmachine

Er zijn heel veel verschillende soorten suikerspinmachines, verschillende merken, verschillende groottes, verschillende uitvoeringen. Bij Happy Rent maken wij gebruik van een Gold Medal suikerspinmachine, maar er zijn nog veel meer verschillende merken: Kukoo suikerspinmachine, Vidaxl suikerspinmachine, Homcom suikerspinmachine roze, Gadgy suikerspinmachine, suikerspin machine van het merk United entertainment, Livoo suikerspinmaker, Gourmet maxx, Cotton Candy machine, retro suikerspinmachine, gadgy suikerspinmachine klassiek, machines van roze royal catering en zo zijn er nog veel meer verschillende.