STORMBAAN VERHUUR LIMBURG

STORMBAAN VERHUUR LIMBURG

Als u een event aan het organiseren bent, of binnenkort een feestje op de planning heeft staan en u bent opzoek naar wat meer vermaak voor uw gasten. Dan is het huren van een stormbaan in Limburg nog niet zo'n slecht idee. Een stormbaan is namelijk een leuke en actieve manier om uw gasten te vermaken. Bij Happy Rent gaat het huren van een stormbaan eenvoudig via onze webshop. 

 

Klik op de bovenstaande afbeelding om op de stormbanen categoriepagina te openen en ons assortiment aan stormbanen te bekijken.

STORMBAAN HUREN IN LIMBURG

Een stormbaan huren kan voor elk event, met de verschillende soorten stormbanen die Happy Rent te bieden heeft, is er voor elk even wel een passende stormbaan. Stormbanen zijn geschikt voor jong en oud. Maar waarom zou u voor Happy Rent kiezen en niet een van onze concurrenten? Nou hier is waarom:

✓ Direct online reserveren.
Het huren van een springkussen stormbaan in Limburg gaat bij Happy Rent heel eenvoudig.Bij Happy Rent kunt u direct online in onze webshop uw stormbaan reserveren en via iDeal of creditcard betalen. Betaald u liever via een factuur? Dan kies de betaaloptie 'vooraf overmaken' en vul het kvk nummer van uw bedrijf in. Wilt u de stormbaan niet namens een bedrijf huren maar wel via factuur betalen? Neem dan even contact met ons op via ons email adres: info@happyrent.nl

✓ Goedkoop
Met meer dan 6 jaar ervaring in de verhuurbranche, kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij een van de goedkoopste verhuurders van stormbanen zijn voor de service die wij erbij verlenen. 

✓ Schoon, Doog en Veilig
Elk artikel (dus ook de stormbanen) die retour komen van onze klanten worden volledig gecontroleerd. Regelmatig horen wij van onze klanten dat zij in het verleden ook bij een ander verhuurbedrijf hebben gehuurd, maar regelmatig de stormbanen vies en nat waren wanneer deze geleverd werden. Dit kan gevaarlijk uitpakken aangezien de stormbanen heel glad hierdoor kunnen worden en aanslag in het zeil kunnen krijgen die er niet meer uit te krijgen is. Wij zetten de stormbanen op, laten deze drogen en onze medewerkers maken hem vervolgens helemaal schoon. 

✓ Top Service
Heeft u vragen, opmerkingen, klachten, wat dan ook? Dan kunt u ons altijd bellen op 085-002-0026, ook hebben wij een whatsapp-nummer, deze vindt u onderaan de pagina van onze website.  

Bestel nu snel bij Happy Rent! 

Merken

Merken