STORMBAAN MAASTRICHT

STORMBAAN MAASTRICHT

Woont u in de omgeving van Maastricht? En geeft u binnenkort een feest of evenement? Dan is het huren van een Stormbaan een slim idee! Een stormbaan is namelijk een leuke toevoeging voor ieder evenement. Happy Rent heeft dan ook een groot assortiment aan verschillende stormbanen geschikt voor elke gelegenheid. Bij Happy Rent kunt u direct online bestellen en de beschikbaarheid van de producten controleren. 

Waarom zoveel mensen u al voor waren?

Happy Rent heeft door de jaren heen al duizenden mensen blij gemaakt, maar waarom kiezen zoveel mensen toch voor Happy Rent? Hier vindt  u enkele redenen waarom wij nog steeds aan de top van de verhuurmarkt staan. 

✓ Top-Service!
Met jaren lange ervaring op zak, kunnen wij u adviseren over alles wat u nodig heeft om uw feest te laten slagen! Wij zijn flexibel en denken met u mee. Daarnaast reageren wij altijd snel op uw mails en zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar. 

✓ Direct Online Bestellen
Happy Rent is het enigste attractieverhuur bedrijf in de regio waarbij je direct online kunt reserveren en bestellen! Dus waar wacht u nog op! Bestel snel!

✓ Kwaliteit
Bij Happy Rent zorgen wij ervoor dat u niets minder dan de beste springkussens krijgt. Wij controleren na elke verhuur periode of de Stormbanen schoon en droog retour zijn gekomen. Is dit niet het geval, dan maken wij deze schoon of laten wij heb drogen. Ook controleren wij regelmatig onze artikelen vlak voor een nieuwe verhuurperiode zodat wij met 100% zekerheid kunnen zeggen dat u altijd een mooi en veilig springkussen krijgt! 

✓ Afhaalpunt
Happy Rent is het eerste attractieverhuur bedrijf die gebruikt maakt van afhaalpunten. Wanneer u gebruik maakt van een afhaalpunt hoeft u geen transportkosten te betalen en hoeft u niet ver te rijden. Een Win-Win situatie dus! 

Hoe huur ik een stormbaan in Maastricht?

Bij Happy Rent gaat het huren van een stormbaan heel eenvoudig. Hier op onze website kiest u een stormbaan, klikt op de grote groene knop, vult alles in, vervolgens kom je in de betaalomgeving van uw bank waarna de bestelling is voldaan! 

Belangrijk is om van te voren na te denken over of u de stormbaan naar keuze zelf wilt komen afhalen of dat u deze geleverd op locatie wilt hebben. Veel van onze stormbanen zijn makkelijk zelf vervoerbaar. Wanneer u zelf het vervoer regelt, dient u ook zelf de stormbaan op en af te breken. Hiervoor heeft u vaak hulp bij nodig, aangezien het zware pakketten zijn. Voor een stormbaan van middelgroot formaat is het verstandig om 4 tot 6 man hulp te vragen. 

Wanneer u kiest om transport te laten regelen door Happy Rent, kunnen wij ook vragen voor een paar man hulp. Dit is hankelijk van de stormbaan. Houd hier dus altijd rekening mee! 

Ik heb een krap budget, maar wil wel een stormbaan huren in Maastricht

Een stormbaan huren kunt zo gek en duur maken als u zelf wilt. Onze goedkoopste stormbaan huurt u al voor 177 euro excl BTW per huur dag! Deze stormbaan is een leuke toevoeging voor kleinere evenementen en feestjes.  Wanneer u ervoor kiest om zelf de stormbaan op te halen bespaart u op transportkosten en betaald u dus alleen de huurprijs! Wij hebben een afhaalpunt in Heerlen, dus dat is ook nog eens lekker in de buurt! Dus waar wacht u nog op! Bestel snel door op de bovenstaande afbeelding te klikken!