STORMBAAN HUREN ZUID LIMBURG

STORMBAAN HUREN ZUID LIMBURG

Woon je in de omgeving van Zuid-Limburg en organiseer je binnenkort een feest of event? Dan is de kans groot dat je hebt nagedacht over het verzorgen voor een extra activiteit voor de gasten. Dan is het huren van een stormbaan een leuk idee! Maar met alle aanbieders in Zuid-Limburg is de kans groot dat je lastig kunt kiezen waar en bij wie u deze wilt huren. Maar gelukkig hoeft u niet verder te zoek. Bij Happy Rent huur je namelijk makkelijk, snel, veilig en kun je gebruik maken van onze fantastische service! Als enigste in Zuid-Limburg maken wij gebruik van een online webshop waar zowel particuliere als zakelijke klanten makkelijk bestellingen kunnen plaatsen. Geen vervelende offerte aanvragen meer, gewoon direct de juiste prijs. Dus waar wacht je nog op, Bestel snel! 

Al onze klanten zijn zeer tevreden over deze prachtige stormbaan in jungle thema. Enkele voordelen:

✓Super Veilig
Al onze stormbanen zijn aan de zijkanten afgesloten met een gaasnet zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren. Daarnaast worden al onze stormbanen jaarlijks gekeurd op veiligheid. 

✓Altijd Schoon
Bij Happy Rent vinden we het belangrijk dat u niet te maken krijgt met een stormbaan die onder de modder zit, vandaar dat wij systematisch al onze materialen controleren en voorzien van een label. Zo weten we altijd zeker dat de stormbaan schoon en in orde is. Mocht een stormbaan vies retour komen, dan wordt deze direct door ons gereinigd zodat u altijd een schone baan heeft. 

✓Direct Online Reserveren 
Bij Happy Rent kunt u eenvoudig online uw bestelling plaatsen en gelijk de betaling afronden via iDeal. Bij ons geen ingewikkelde offerte formulieren. U kunt veilig en snel bestellen bij Happy Rent!

Happy Rent Stormbanen Zuid-Limburg Huren.

Het huren van een stormbaan in Zuid-Limburg is heel eenvoudig. Maar als eerste moet u wel nadenken of u de stormbaan zelf wilt komen halen of dat u wilt dat wij deze komen bezorgen of zelfs opzetten. Wanneer u ervoorkiest om zelf de stormbaan op te halen, is het verstandig om dit met een grote bestelbus te doen of een aanhangwagen mee te nemen. Onze stormbanen komen in verschillende soorten en maten, daarom is het altijd verstandig om contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen adviseren over wat u nodig heeft om de stormbaan mee te vervoeren. Ook is het opzetten van een stormbaan een flinke klus, zorg ervoor dat u voldoende hulp heeft voor zowel het opzetten als het afbreken. 

Wanneer u ervoor kiest om transport, opbouw en afbouw door Happy Rent te laten verzorgen, is het bij sommige stormbanen wel vereist dat er hulp van de huurder is. Ook hier weer is het verstandig om eerst contact op te nemen met ons zodat wij u kunnen vertellen wat wij nodig hebben. 

Meer gerelateerde artikelen: