STORMBAAN HUREN NOORD LIMBURG

STORMBAAN HUREN NOORD LIMBURG 

 

Wilt u een stormbaan huren in Roermond, Venlo, Venray of ergens anders in Noord-Limburg? Dan bent u bij Happy Rent aan het juiste adres! Wij helpen u graag met al uw vragen over het huren van een stormbaan in de Noordelijke regio in Limburg. Happy Rent kan voor u de stormbaan plaatsen op feest of event naar keuze of u haalt zelf de stormbaan af bij ons afhaalpunt in Heerlen. Bestel snel want de voorraad is beperkt! Klik op de onderstaande afbeelding om ons complete aanbod aan stormbanen te bekijken. 

 STORMBAAN HUREN NOORD-LIMBURG BIJ HAPPY RENT

Happy Rent is al jaren actief in het verhuren van stormbanen. Door de jaren heen hebben wij ons kunnen onderscheiden van onze concurrenten. Dit hebben wij gedaan op de volgende punten. 

✓ Top Service (7 dagen per week telefonisch bereikbaar)

✓ De beste stormbanen (Unieke stormbanen en in allerlei thema's)

✓ Makkelijk en veilig (Online reserveren en direct betalen met iDeal of creditcard)

 STORMBAAN HUREN IN NOORD-LIMBURG

Het huren van een stormbaan gaat bij Happy Rent heel eenvoudig! U hoeft alleen maar op de bovenstaande afbeelding te klikken, een stormbaan uit te kiezen en op ‘in winkelwagen’ te klikken. Vervolgens wordt u gevraagd om een huurperiode aan te geven, waarna direct de beschikbaarheid wordt weergegeven. Ook kunt u kiezen of u de stormbaan zelf wilt ophalen of deze wilt hebben bezorgd op uw locatie. Voor slechts €25,00 extra zullen wij zelfs de stormbaan opzetten en weer afbreken wanneer wij deze moeten ophalen.

Op het volgende scherm dient u uw factuur- en leveradres in te vullen. Boven de plaats voor opmerkingen kunt u een betaalmethode selecteren. Naast de particuliere betaalmethodes zoals iDeal en creditcard, kunt u ook kiezen voor de betaaloptie vooraf overmaken. Deze optie is alleen bedoeld voor zakelijke klanten, hierom vragen wij dan ook altijd voor een kvk-nummer tijdens het bestelproces wanneer er wordt gekozen voor deze optie.

LEGERSTORMBAAN HUREN NOORD-LIMBURG

Gloednieuw bij Happy Rent, de legerstormbaan! Een echte uitdaging voor jong en oud. Deze stormbaan naar onze mening misschien te moeilijk voor de meeste kinderen, maar kan een leuke en actieve toevoeging zijn voor elk evenement. De stormbaan bestaat uit 4 onderdelen. Deze zijn te zien op de onderstaande afbeelding, waar u tevens ook op kunt klikken om naar de productpagina te gaan van deze stormbaan.