STORMBAAN HUREN IN ZUID LIMBURG

STORMBAAN HUREN IN ZUID LIMBURG

Happy Rent is het grootste attractieverhuurbedrijf van Nederland. Wij zijn gevestigd in Heerlen (Zuid-Limburg). Vanuit hier bezorgen wij stormbanen en allerlei andere attracties door heel Nederland. Maar aangezien wij hier gevestigd zijn is het makkelijker voor u om zelf een stormbaan op te komen halen, uitgaande dat u ook in Zuid-Limburg woonachtig bent. Wanneer u de stormbaan toch geleverd wilt hebben zijn de transportkosten voor u relatief laag. Daarnaast hebben een groot aantal nieuwe en unieke stormbanen. Klik snel op de onderstaande afbeelding om ons complete aanbod aan stormbanen te bekijken.

STORMBAAN HUREN ZUID LIMBURG BIJ HAPPY RENT

Veel mensen waren u al voor en hebben al een stormbaan gehuurd bij Happy Rent. Maar wat onderscheid ons nu van de rest? Nou hieronder staat het weergegeven!

✓ Altijd schoon en droog Bij Happy Rent zorgen wij keer op keer ervoor dat wij onze klanten schone en kwalitatief hoge artikelen meegeven. Dit doen wij door alle artikelen voor en na gebruik te controleren. Zien wij schade of vuiligheid aan de stormbaan? Dan verhelpen wij dit meteen of zorgen wij voor een passende vervanging, uiteraard in overleg met u.

✓ Online reserveren Happy Rent was het eerste attractieverhuurbedrijf waar u direct online artikelen kon reserveren en betalen. Inmiddels doen wij elke dag ons best om ervoor te zorgen dat het online reserveren nog makkelijker voor u wordt. Alle prijzen staan duidelijk op onze website weergegeven zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

✓ Top klantenservice Happy Rent is 7 dagen per week tijdens kantooruren bereikbaar, zowel telefonisch als via email of whatsapp. Onze medewerkers zullen u vriendelijk te woord staan en willen u graag helpen met al uw vragen over onze artikelen, over het bestelproces of over het organiseren van een event en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. 

EEN STORMBAAN HUREN IN ZUID LIMBURG I.C.M. TRANSPORT

Wanneer u een stormbaan huurt in Zuid-Limburg in combinatie met transport, dient u tijdens het bestelproces uw postcode op te geven. De website zal dan automatisch de transportkosten bereken. Wanneer u in de buurt van Heerlen woont, betaald u dus relatief weinig transportkosten! Belangrijk om te weten is wel dat een stormbaan huren met transport nog niet betekend dat wij het springkussen komen opzetten en afbreken, hiervoor dient u voor de meeste stormbanen €25,00 euro te betalen, of u bespaart dat geld door zelf de stormbaan te plaatsen.

EEN STORMBAAN HUREN IN ZUID-LIMBURG EN DEZE ZELF KOMEN OPHALEN

U kunt er ook voor kiezen om zelf de stormbaan op te komen halen. Dit kan in Zuid-Limburg bij ons afhaalpunt in Heerlen. Bedenkt u zich wel goed dat een stormbaan een vrij groot pakket is om te vervoeren. Handig is dus om met een bestelbus te regelen of een aanhangwagen. Als u twijfelt of uw vervoersoptie genoeg ruimte heeft, kunt u ons gerust even bellen. Ook moet u zich bedenken dat het opzetten en afbreken van een stormbaan een vrij intensieve onderneming is. Handig is dus om een paar man hulp in te schakelen zodat u er niet alleen voor staat.