Springkussen Dino Huren

Producteigenschappen

Aantal gebruikers 7
Lengte 465 cm
Breedte 370 cm
Hoogte 300 cm
Stroom 1.100 watt
Voltage 220 volt
Transportmaat 130x70 cm
Vervoer Aanhangwagen, Busje of Grote Auto
Overdekt Ja
Gewicht 69 KG
Leeftijd 4-14 Jaar

Omschrijving

Springkussens Verhuur Limburg

✓ Goedkoop Springkussen

✓ Overdekt

✓ Geen Borg

✓ Altijd Schoon

Het springkussen dino is cool! Een mooi en vooral veilig springkussen dat op geen enkel kinderfeestje mag ontbreken! Dit springkussen is gekeurd voor 7 kinderen van 4- 14 jaar en door de gesloten wanden en het net aan de achterkant super veilig! Kinderen kunnen nooit over de wanden heen klimmen. Als je dit springkussen gaat huren weet je zeker dat de kinderen uren van plezier zullen hebben bij het rondspringen in dit mooie springkussen. Dit springkasteel wordt geleverd inclusief blower waarmee het springkussen binnen een paar minuten opgeblazen is, de blower dient constant aan te staan. Tevens wordt dit springkussen geleverd inclusief gebruiksaanwijzing, grondzeil en verankermateriaal om het springkussen goed mee vast te zetten. 

Springkussen Online Huren

Je kunt dit springkussen nu direct online huren bij Happy Rent Springkussen Verhuur, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Je wilt het springkussen geleverd krijgen?

Geen probleem! We leveren dit springkussen in heel Limburg en indien mogelijk zelfs al de dag voor de huur!

Je kunt dit springkussen dus zowel in Heerlen als in Roermond huren maar ook bijvoorbeeld in Kerkrade. Het opzetten is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd. 

Binnen Limburg kun je er zelfs voor kiezen om het springkussen te laten opzetten en afbreken en eventueel te laten begeleiden.  

Je wilt het springkussen zelf ophalen?

Dat kan! Je kunt terecht bij onze vestiging in Heerlen. Je kunt het springkussen het beste ophalen met bijvoorbeeld een aanhangwagen of busje maar het springkussen past ook in een station auto. Het springkasteel Dino is opgerold een rol van ongeveer 130 bij 70 cm en weegt ongeveer 69 KG. 

Heerlen is 7 dagen per week geopend van 9:00 tot 17:00 uur. 

Een Veilig Springkussen Huren

Dit springkussen is zeer veilig en gekeurd door AIB Vincotte Nederland B.V. Je dient een springkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een springkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht.

Reserveer nu snel dit mooie en voordelige springkussen.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Dit springkussen is ook te huur als springkussen disco 

Exacte afmetingen: 4,65 x 3,70 Meter hoogte: 3 Meter.

Handig

Veiligheidsinformatie: Lees voor alle informatie over het veilig gebruik van het springkussen dit document: Veiligheidsinstructie springkussen (NL) Tevens kun je op deze website van het kenniscentrum alle Voorlichtingsmaterialen raadplegen m.b.t. een opblaasbaar speeltoestel (ofwel: luchtkussen) 

Het maximale aantal gebruikers voor dit springkussen bedraagd: 7 personen in de aanbevolen leeftijdsgroep van 4 - 14 jaar. 

Leveringsinformatie: Vul de postcode in het winkelwagentje in om de prijzen van de bezorging en ophalen van het springkussen te berekenen. 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor het huren van het springkussen, zoals de huurperiode, annuleringsbeleid, borgstelling en verantwoordelijkheden van jou als klant.

Tip

Leuk om bij dit springkussen te huren is onze rodeostier of bijvoorbeeld een stormbaan check  ook andere opblaasbare attracties die beschikbaar zijn voor verhuur. 

Belangrijk

Zorg  dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

 

Merken

Merken

Merken

Merken


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Moet ik een borg betalen bij het huren van een springkussen?

Dat verschilt per artikel, zodra u uw bestelling plaatst op de website kunt u direct zien of er wel of geen borg van toepassing is.

Past het springkussen in de achtertuin?

Meestal wel, dit is natuurlijk afhankelijk van de afmetingen van het springkussen en de afmetingen van de tuin. Op de website staan alle afmetingen weer gegeven dan kunt u van te voren even opmeten of het springkussen wel of niet gaat passen.

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Violetta Selmani
donderdag 27 juni 2024

Goed geregeld

De eigenaar is gemakkelijk in de omgang en het bedrijf is top. De communicatie is helder en duidelijk :)
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Hannie van den Eijnden
dinsdag 11 juni 2024

Springkussen gehuurd, heel tevreden over alles!

Multiplay springkussen gehuurd, zag er netjes uit!
Brengen en ophalen was allemaal op tijd en goed geregeld.
Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Marielle Speets
zaterdag 18 mei 2024

Perfect geregeld

Super tevreden, op tijd opgebouwd en helemaal naar wens. De kleine mensen hebben het enorm naar de zin gehad. Voor herhaling vatbaar en om iedereen aan te raden. Bedankt Ruud voor de service!
Pluspunten:
Verbeterpunten: