Begeleiding van start tot einde (enkel mogelijk i.c.m. transport door Happy Rent)

Omschrijving

Begeleiding bij een luchtkussen is wettelijk verplicht door een volwassen persoon van 18 jaar en ouder. Je kunt zelf voor de begeleiding zorgen van bijvoorbeeld jouw gehuurde springkussen het is echter aan te raden om de begeleiding van jouw luchtkussen of attractie door ervaren personeel van Happy Rent te laten doen. Zeker bij grote attracties en luchtkussens raden we begeleiding door personeel van Happy Rent aan.

Bij Attracties als de rodeo stier of het kratstapelen is begeleiding van Happy Rent zelfs verplicht, onze medewerkers kennen deze attracties als geen ander en weten precies waar ze op moeten letten om alle deelnemers zo veel mogelijk plezier te laten beleven en de veiligheid optimaal te waarborgen.

Onze begeleiders dienen enkel als toezicht, als je wilt dat de begeleider ook dienst doet als scheidsrechter of entertainer dan kunnen we dit in overleg ook aanbieden.

Begeleidng is enkel mogelijk als je ook kiest voor leveren en ophalen en wordt per uur berekend.

Beoordeling:

M.J. den Besten
donderdag 4 augustus 2022

Hele leuke springkussen

Gewoon een ontzettende leuke springkussen.
Pluspunten:Geen
Verbeterpunten:Geen

G Janssen
dinsdag 28 december 2021

Lekker Slush Puppy Mix

We hebben de Slush Puppy Machine gehuurd bij Happy Rent en deze Cassis Slush Puppy Mix was het snelste op de kids vonden het geweldig
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Sabine Früke
maandag 23 augustus 2021

Sehr leckeres Eis mit tollem Eisfahrrad

Sehr leckeres Schokoladen, Vanille und Erdbeereis
Pluspunten:Tolle Optik und leckeres Eis
Verbeterpunten:Pünktlichkeit