SPRINGKUSSEN STORMBAAN HUREN LIMBURG

SPRINGKUSSEN STORMBAAN HUREN LIMBURG

Het het huren van een Springkussen stormbaan is super eenvoudig en goedkoop bij Happy Rent in Heerlen! Bij ons kunt u de stormbanen laten leveren, maar ook zelf komen ophalen en opzetten. Wanneer u zelf de stormbanen komt ophalen, betaald u geen kosten voor transport of op- en afbouw. Ideaal voor wanneer u de grootste springkussens voor het minste geld wilt huren! 

Maar waarom kiezen zoveel mensen voor Happy Rent?

Nou dit is waarom!

✓ Makkelijk eenvoudig online te reserveren

✓ Top Service

✓ Jarenlange ervaring

SPRINGKUSSEN STORMBAAN HUREN IN LIMBURG

Happy Rent is al jaren actief in Limburg en omstreken. Wij zijn gevestigd in Heerlen. U kunt ook zelf de stormbanen afhalen zodat u niet voor de transportkosten hoeft te betalen. 

Een stormbaan huren kunt u eenvoudig via deze website. Klik op de grote stormbaan in de afbeelding bovenaan deze pagina om ons complete aanbod aan stormbanen te zien. Kies welke u wilt huren, klik op 'in winkelwagen' en doorloop de stappen. Dat is alles! Als iets voor ons nog onduidelijk is, zullen wij contact met u opnemen. Zorg er dus voor dat u uw correcte emailadres invult voordat u de order betaald en aan ons overdraagt. 

SPRINGKUSSEN STORMBAAN HUREN EN ZELF OPHALEN

Wanneer u springkussen stormbaan wilt huren en deze zelf wilt ophalen, is het handig om aan een aantal zaken te denken. 
Ten eerste is het natuurlijk zaak dat u een groot genoege auto tot uw beschikking heeft om de stormbaan te vervoeren. De delen van de stormbaan wordt opgeslagen op euro-pallets, dit betekend dus dat ze te vervoeren zijn in auto's of aanhangwagens met een beschikbare ruimte van 1,2m x 0,8m. De springkussen stormbanen zijn ook nog eens 1 meter hoog. Twijfelt u hoeveel delen uw springkussen stormbaan heeft? Neem gerust dan even contact met ons op en wij zullen uw vraag snel kunnen beantwoorden. Ook kunnen wij u adviseren over mogelijkheden om de stormbaan te vervoeren.