Prinsessen Springkussen huren in Limburg - Wanssum, Venray

Huur een kleurrijk springkussen prinses Barbie bij Happy Rent
>
  • Huur een kleurrijk springkussen prinses Barbie bij Happy Rent
  • Huur een springkussen met opvallend 3D-object voor een spectaculaire ervaring bij Happy Rent
  • Springkussen prinsessen thema - Huur in Limburg bij Happy Rent
  • Huur een Barbie Disco springkussen in Noord Limburg bij Happy Rent
  • Huur een springkussen met glijbaan voor een geweldig feest bij Happy Rent
  • Huur een prinsessen thema springkussen voor veilig plezier bij Happy Rent
<

Producteigenschappen

Aantal personen
8
Lengte
525 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
650 cm
Stroom
1500 watt
Voltage
220 volt
Gewicht
80 KG

Omschrijving

Prinsessen Springkussen - Barbie Thema - Huren in Limburg

Ontdek het magische Prinsessen Springkussen met Barbie Thema! Dit full-color springkussen is een eyecatcher met heldere kleuren en een opvallende Barbie bovenop. Met de unieke combinatie van springen en muziek zorgt dit springkussen voor een geweldige ervaring voor kinderen. Het heeft een glijbaan aan de zijkant en een opvallend 3D object op het dak. Met een stroomvoorziening van 230 volt en een totaalgewicht van 80 kg is dit springkussen perfect voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Huur dit prinsessen springkussen in Limburg en maak van elk feest een betoverend avontuur

Direct online huren

Maak het huren van ons Prinsessen Springkussen met Barbie Thema gemakkelijk en snel. Met behulp van onze handige postcodecalculator kunt u de transportkosten direct berekenen en uw boeking voltooien. We bieden veilige betalingsopties zoals iDEAL, PayPal, creditcard en betaling per rekening (vooraf).

U kunt dit springkussen ook zelf ophalen in onze locatie in Wanssum direct naast Vernray. 

 

Waar wacht u nog op? Maak van uw feest in Limburg een onvergetelijke ervaring en bestel nu ons prachtige Prinsessen Springkussen met Barbie Thema online!

DISCO FUN PRINSES

Beleef een magisch avontuur op ons prachtige Prinsessen Springkussen met Barbie Thema. Dit betoverende springkasteel in roze tinten is perfect voor meisjes die dol zijn op prinsessen en Barbie. Het Prinsessenspringkussen zorgt voor eindeloos speelplezier en een veilige omgeving voor kinderen. Met het roze springkussen kunnen ze springen, glijden en zich onderdompelen in een wereld van fantasie. Het is het ultieme meisjes springkussen dat elk feestje of evenement een extra vleugje betovering geeft.

Limburg

Het springkussen is beschikbaar vanuit Wansum voor verhuur in Noord-Limburg en geschikt is voor feestjes en evenementen in de regio. Dit meisjes springkussen voldoet aan alle veiligheidsnormen en wordt regelmatig gecontroleerd. Het is mogelijk om dit springkussen te laten leveren en opzetten en zelfs te laten begeleiden. Dit zal gebeuren in samenwerking met stichting out of area. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Beoordeling:

Jos Vroemen
woensdag 6 september 2023

Kinderen vonden springkussen Koetje geweldig. Verder goede service bij opbouw en afbouw en afwikkeling zaken!

We hadden voor ons 40j wijkfeest het springkussen Koetje besteld. Alles is tijdig aangeleverd en opgebouwd. Na ons feest op zaterdag hebben nog kinderen bij een babyborrel ook hiervan kunnen genieten. Ook de afbouw en afhandeling prima verlopen. Echt een aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Daniela Wolf
dinsdag 29 augustus 2023

Wir waren sehr zufrieden mit allem

Wir waren mehr als zufrieden und würden bei Gelegenheit wieder bei Ihnen eine Hüpfburg mieten.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Jana Krisam
dinsdag 29 augustus 2023

Toller Service, schöne Hüpfburgen

Wir hatten das Bällebad und die "Hüpfburg Dicke Berta" für unser diesjähriges Firmensommerfest gemietet und waren rundum zufrieden: Die Anlieferung erfolgte pünktlich, die Hüpfburgen wurden schnell aufgebaut und waren in einem einwandfreien Zustand. Da die Hüpfburgen überdacht sind, hatten die Kinder sogar bei Regen Spaß. Vielen Dank an das ganze Team!
Pluspunten:Unkomplizierte Planung und Absprache,übersichtliches Buchungssystem
Verbeterpunten: