Prinsessen Springkussen huren in Limburg - Wanssum, Venray

Producteigenschappen

Aantal personen
8
Lengte
525 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
650 cm
Stroom
1500 watt
Voltage
220 volt
Gewicht
80 KG

Omschrijving

Prinsessen Springkussen - Barbie Thema - Huren in Limburg

Ontdek het magische Prinsessen Springkussen met Barbie Thema! Dit full-color springkussen is een eyecatcher met heldere kleuren en een opvallende Barbie bovenop. Met de unieke combinatie van springen en muziek zorgt dit springkussen voor een geweldige ervaring voor kinderen. Het heeft een glijbaan aan de zijkant en een opvallend 3D object op het dak. Met een stroomvoorziening van 230 volt en een totaalgewicht van 80 kg is dit springkussen perfect voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Huur dit prinsessen springkussen in Limburg en maak van elk feest een betoverend avontuur

Direct online huren

Maak het huren van ons Prinsessen Springkussen met Barbie Thema gemakkelijk en snel. Met behulp van onze handige postcodecalculator kunt u de transportkosten direct berekenen en uw boeking voltooien. We bieden veilige betalingsopties zoals iDEAL, PayPal, creditcard en betaling per rekening (vooraf).

U kunt dit springkussen ook zelf ophalen in onze locatie in Wanssum direct naast Vernray. 

 

Waar wacht u nog op? Maak van uw feest in Limburg een onvergetelijke ervaring en bestel nu ons prachtige Prinsessen Springkussen met Barbie Thema online!

DISCO FUN PRINSES

Beleef een magisch avontuur op ons prachtige Prinsessen Springkussen met Barbie Thema. Dit betoverende springkasteel in roze tinten is perfect voor meisjes die dol zijn op prinsessen en Barbie. Het Prinsessenspringkussen zorgt voor eindeloos speelplezier en een veilige omgeving voor kinderen. Met het roze springkussen kunnen ze springen, glijden en zich onderdompelen in een wereld van fantasie. Het is het ultieme meisjes springkussen dat elk feestje of evenement een extra vleugje betovering geeft.

Limburg

Het springkussen is beschikbaar vanuit Wansum voor verhuur in Noord-Limburg en geschikt is voor feestjes en evenementen in de regio. Dit meisjes springkussen voldoet aan alle veiligheidsnormen en wordt regelmatig gecontroleerd. Het is mogelijk om dit springkussen te laten leveren en opzetten en zelfs te laten begeleiden. Dit zal gebeuren in samenwerking met stichting out of area. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Beoordeling:

V Lentzen
zaterdag 11 november 2023

Goede service!! En vriendelijk

Springkussen was zoals op de foto's beschreven stond. Kinderen hebben zich super geamuseerd. Tevens kon ik het springkussen uurtje eerder ophalen omdat dit voor hen beter uitkwam, helemaal prima. Communicatie is dus goed.
Ook
Pluspunten:
Verbeterpunten:-

C Etienne-Galliotte
woensdag 18 oktober 2023

On time, Good service and communication

For our Open Day/Family day at work, we rented this bouncy castle and other games to entertain the our participants. They came on time to install everything, the children really enjoyed the bouncy castle and sure enough, they came exactly on the agreed time to pickup everything.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Carla Huisman
dinsdag 17 oktober 2023

Snel geplaatst en helemaal volgens afspraak!!

Snel geplaatst en helemaal volgens afspraak! Succes bij kinderen was groot!
Pluspunten:
Verbeterpunten: