Funslide Clown Glijbaan kopen

3.999,00
In Winkelwagen

Omschrijving

Springkussen met glijbaan kopen, Mega Glijbaan 7 Meter! 🤩

✅ Hoogste van Nederland

✅ Echte blikvanger

✅ Direct online te bestellen

✅ Top kwaliteit

Speciaal voor Happy Rent geproduceerd, de hoogste Funslide Clown! Deze prachtige opblaasbare glijbaan clown is niet alleen super hoog maar ook super leuk! Klim langs de benen van deze vrolijke clown omhoog en glij tot aan zijn voeten weer naar beneden. Deze mega opblaasbare glijbaan is 4,5 meter breed, 8,5 meter lang en 7 meter hoog! Deze attractie is een enorme blikvanger voor jouw evenement of feest.

 We kunnen deze mega opblaasbare glijbaan op maat voor u laten produceren, optioneel ook met uw bedrijfslogo. 

Transport

Houd  rekening met een groot en zwaar pakket. Opgerold is deze mega glijbaan een rol van +/- 170 * 90 cm. De Funslide Glijbaan is te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje. Het gewicht van deze reuze glijbaan bedraagt 215 kg.

Afhankelijk van uw wensen kan deze glijbaan per schip (ca. 5-12 weken) of per luchtvracht geleverd worden (veel sneller maar ook veel duurder)

De transportoptie "week levering container" betekend niet dat we binnen een week leveren, maar we de funslide in een bepaalde week uitleveren (ma - vrij) zodra deze binnen is in de haven van Rotterdam. 

Eenvoudig Opzetten & Afbreken

Je hebt 2-3 personen nodig voor de op- en afbouw. Het opzetten van de Funslide Clown is relatief eenvoudig en binnen 15 minuten gebeurd.

Veiligheid

Bij het gebruik van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Je dient een luchtkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een luchtkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. Wij hebben deze glijbaan eerder voor een duitse klant laten produceren, in Nederland kan een andere keuring nodig zijn deze is niet inbegrepen. 

Prijzen

Prijs nieuw: € 3.999

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw

Happy Rent Partner

Happy Rent introduceert een nieuw partner programma, wil jij een mooi bedrag bij verdienen? Of wil je jouw verhuur producten ook verhuren via onze website? Dat is vanaf nu mogelijk! 

Partner programma voor nieuwe verhuurders

Een uniek programma om een mooi bedrag per jaar bij te verdienen! Wij hebben door onze jarenlange ervaring een enorm klantenbestand opgebouwd en bieden nu derden ook de mogelijkheid om te profiteren van ons professioneel platform. 

Hoe het werkt

  1. Je koopt voordelig een attractie of springkussen van Happy Rent
  2. Wij verhuren dit voor je via happyrent.nl en happyrentverleih.de 
  3. Jij levert en haalt het product bij de klant op en bent de contactpersoon voor de klant 
  4. Je ontvangt 75% van de huursom en 100% van de transportkosten.

Garantie 

Wij garanderen dat je het aankoopbedrag binnen 1-2 jaar terug verdiend hebt met de opdrachten die wij jou aanleveren, door alle historische data weten wij zeker dat je dus een rendement op je investering van 50-100% kunt realiseren🤩

Klik hier voor meer informatie over ons Partner programma.

Springkussen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om deze glijbaan te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekende glijbaan voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je deze glijbaan al vanaf €13,66 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
klik hier

Wellicht heb je ook interesse om andere producten aan te schaffen. Bij Happy Rent zijn al onze producten geschikt voor verkoop; denk bijvoorbeeld aan een klimtoren of het altijd spannende kratstapelen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en stuur ons heel makkelijk een appje via Whatsapp💭!

 

Merken

Merken

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: