Springkussen Regenboog kopen

Omschrijving

YES πŸ˜ Het kan nu: je eigen springkussen kopen! Bij Happy Rent zijn bijna alle springkussens en attracties te koop voor een onvergetelijke tijd πŸ€©

Springkussen Kopen Klein

βœ… Beste Kwaliteit Springkussens

βœ… Overdekt Springkussen

βœ… Laagste Prijs Garantie

Opzoek naar een overdekt springkussen maar niet heel veel plek? Het springkussen regenboog is de perfecte oplossing. Een mooi kleurrijk en vrolijk springkussen dat daarnaast ook uiterst veilig is. Je kunt dit springkussen nu eenvoudig en goedkoop online kopen. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Uiteraard wordt bij de koop van het springkussen een blower meegeleverd. Door de vrolijke kleuren is dit springkussen zowel geschikt om te huren voor een jongen als voor een meisje. Aan de achterkant van het springkussen zit een net en de wanden zijn aan de zijkant dicht zodat de veiligheid optimaal gewaarborgd is. Het opzetten van een springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd. Klik op "In Wingelwagen" om nu direct online dit springkussen te kopen! πŸŽ‰

Het opzetten is echter super eenvoudig we hebben voor het gemak deze video gemaakt: 

Springkussen kopen Limburg

Dit springkussen haal je op bij onze vestiging in Heerlen. Het past vrijwel in iedere auto als de achterbank wordt ingeklapt. Opgerold is het springkussen slechts +/- 120 * 50 cm en eenvoudig te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere auto. Het gewicht van dit springkussen bedraagt 73 KG. Klik op 'in winkelwagen' en de rest wijst zich vanzelf! πŸ₯³  

De afmetingen van dit springkasteel zijn 4.2 x 3 x 3,5 meter. Dit springkussen is geschikt voor 6 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. En enkel voor particulier gebruik (zonder keuring als speeltoestel)

Genoemde prijs is excl. 21% btw. 

Het springkussen wordt verkocht in de kleur paars

 

Happy Rent Partner

Happy Rent introduceert een nieuw partner programma, wil jij een mooi bedrag bij verdienen? Of wil je jouw verhuur producten ook verhuren via onze website? Dat is vanaf nu mogelijk! 

Partner programma voor nieuwe verhuurders

Een uniek programma om een mooi bedrag per jaar bij te verdienen! Wij hebben door onze jarenlange ervaring een enorm klantenbestand opgebouwd en bieden nu derden ook de mogelijkheid om te profiteren van ons professioneel platform. 

Hoe het werkt

  1. Je koopt voordelig een attractie of springkussen van Happy Rent
  2. Wij verhuren dit voor je via happyrent.nl en happyrentverleih.de 
  3. Jij levert en haalt het product bij de klant op en bent de contactpersoon voor de klant 
  4. Je ontvangt 75% van de huursom en 100% van de transportkosten.

Garantie 

Wij garanderen dat je het aankoopbedrag binnen 1-2 jaar terug verdiend hebt met de opdrachten die wij jou aanleveren, door alle historische data weten wij zeker dat je dus een rendement op je investering van 50-100% kunt realiseren🀩.

Klik hier voor meer informatie over ons Partner programma.

 

Springkussen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om dit springkussen te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekend springkussen voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je dit springkussen al vanaf €4,88 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
klik hier

Wellicht heb je ook interesse om andere producten aan te schaffen. Bij Happy Rent zijn al onze producten geschikt voor verkoop; denk bijvoorbeeld aan een klimtoren of het altijd spannende kratstapelen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en stuur ons heel makkelijk een appje via WhatsappπŸ’­!

 

Beoordeling:

G Mannie
zaterdag 23 mei 2020

Goed springkussen

Goede kwaliteit
Pluspunten:
Verbeterpunten: