Springkussen Disco kopen

€ 1.350,00

Omschrijving

Altijd al een eigen springkussen willen hebben of heb jij regelmatig evenementen waar je een tal van kids moet vermaken? Bij Happy Rent zijn alle aangeboden attracties en springkussen ook te koop! Voor een mooie prijs kun je jarenlang plezier beleven en zal geen zomer meer hetzelfde zijnπŸŽ‰

Springkussen kopen? πŸ˜ƒ

βœ… Laagste Prijs Garantie

βœ… Veilig

βœ… Overdekt

βœ… Incl. keuring en blower

Koop nu ons prachtige gebruikte springkasteel Disco!
Door de vrolijke kleuren en de zeer hoge kwaliteit is dit springkussen een echte aanrader om te kopen. Het springkasteel is geheel overdekt en dicht, zo zit er aan de achterkant ook een net waardoor kinderen niet over de randen van het springkasteel kunnen klimmen, extra veilig dus!

Het springkasteel is 5,2 * 4 Meter groot en 4,5 Meter hoog. Door het dak zijn kinderen beschut tegen de zon en lichte neerslag.

Zelf ophalen

Onze vestiging is gelegen in Heerlen en hier kun je het springkussen ophalen. Opgerold is het springkasteel disco een rol van +/- 130 x 70 cm. Het springkussen disco is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto πŸš— waarvan de bank aingeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen bedraagt 114 KG.

Opzetten & Afbreken

Het opzetten van een springkasteel is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd. Zie deze video om je ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkasteel op te zetten en af te breken.

Blower

Het springkasteel wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.

Veiligheid
Bij alle van springkussens en attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is zeer veilig, met name doordat het bovenaan geheel dicht is, zowel aan de zijkant als aan de achterkant. Hierdoor kunnen kinderen nooit over de wanden heen klimmen. Dit springkussen is gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V. en geschikt voor 8 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. Je dient een springkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een springkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. Merk van het springkussen is QT Nederlanse kwaliteit.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Happy Rent Partner

Happy Rent introduceert een nieuw partner programma, wil jij een mooi bedrag bij verdienen? Of wil je jouw verhuur producten ook verhuren via onze website? Dat is vanaf nu mogelijk! 

Partner programma voor nieuwe verhuurders

Een uniek programma om een mooi bedrag per jaar bij te verdienen! Wij hebben door onze jarenlange ervaring een enorm klantenbestand opgebouwd en bieden nu derden ook de mogelijkheid om te profiteren van ons professioneel platform. 

Hoe het werkt

  1. Je koopt voordelig een attractie of springkussen van Happy Rent
  2. Wij verhuren dit voor je via happyrent.nl en happyrentverleih.de 
  3. Jij levert en haalt het product bij de klant op en bent de contactpersoon voor de klant 
  4. Je ontvangt 75% van de huursom en 100% van de transportkosten.

Garantie 

Wij weten dat je het aankoopbedrag binnen 1-2 jaar terug verdiend hebt met de opdrachten die wij jou aanleveren, door alle historische data weten wij zeker dat je dus een rendement op je investering van 50-100% kunt realiseren🀩.

Klik hier voor meer informatie over ons Partner programma.

Tip:

Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en stuur ons heel makkelijk een appje via WhatsappπŸ’­!

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Beoordeling:

G Mannie
zaterdag 23 mei 2020

Goed springkussen

Goede kwaliteit
Pluspunten:
Verbeterpunten: