SPRINGKUSSEN HUREN ROERMOND

SPRINGKUSSEN HUREN ROERMOND

Woont u in de omgeving van Roermond? Dan kunt u eenvoudig springkussen huren bij Happy Rent! Wij hebben een grote voorraad aan springkussens, eerlijke voorwaarden en een lage prijs. Klik op de onderstaande afbeelding om ons complete assortiment aan springkussens te bekijken. 

Klik op de bovenstaande afbeelding om ons complete assortiment aan springkussens te bekijken. 

Waarom kiezen mensen voor Happy Rent?

Er zijn momenteel veel aanbieders van springkussens in de omgeving, maar waarom kiezen mensen voor Happy Rent?

✓ Service
De medewerkers van Happy Rent zijn flexibel en denken met u mee. Onze hoogste prioriteit is het laten slagen van uw feest! Met onze jaren lange ervaring kunnen wij u adviseren en helpen om uw doel te bereiken. Daarnaast zijn reageren wij snel op uw mails zodat snel zaken besproken kunnen worden. 

✓ Online Reserveren
Happy Rent is het eerste bedrijf waar u direct online uw springkussens en attracties kunt reserveren en betalen. Bij ons hoeft u niet dagen te wachten op een reactie op een prijsopgave, onze webshop is namelijk zo gebouwd dat u zelf eenvoudig de juiste prijs kunt bekijken. 

✓ Kwaliteit 
Bij Happy Rent huurt u alleen de beste materialen. Al onze springkussens en attracties zijn getest op veiligheid en zijn met vlag en wimpel geslaagd. Ook controleren wij alle artikelen die retour zijn gekomen na een verhuur periode op schade en eventuele viesigheid. Wij zorgen er altijd voor dat het springkussen dat u wilt huren zo goed als nieuw bij u aankomt! 

✓ Afhaalpunten
Happy Rent maakt gebruik van afhaalpunten in Limburg, Noord-Brabant en in Duitsland. Daardoor is er altijd wel een afhaalpunt bij u in de buurt! Wanneer u gebruik maakt van een van onze afhaalpunten hoeft u niet te betalen voor transport kosten. 

Welk springkussen heb ik nodig voor mij feestje? 

Met zoveel keus, is het vaak lastig om een springkussen te kiezen. Maar hoe maak je nou de juiste keuze?

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar beschikbare ruimte. Mogelijk is het springkussen dat u er mooi uit vind zien te groot en past deze niet op de locatie. Verstandig is dus om even op de knieën te gaan en de beschikbare ruimte op te meten. Op onze website vind u alle maten van onze springkussens. 

Vervolgens is het verstandig om te kijken hoeveel kinderen u verwacht dat er komen. Ook staat bij elk springkussen voor hoeveel personen deze geschikt is. 

Maar het allerbelangrijkste van allemaal is dat u een springkussen kiest dat u of uw kind leuk vindt! Want het is natuurlijk erg vervelend wanneer u moeite heeft gedaan om een springkussen te regelen om vervolgens erachter te komen dat uw kind deze helemaal niet leuk vindt. 

Hebben jullie ook iets anders dan springkussens te huur in de omgeving Roermond?

Ja zeker! Naast springkussens hebben wij ook andere leuke en actieve attracties! Een goed voorbeeld hiervan is de Bungee Trampoline

Daarnaast hebben we ook nog Stormbanen, Spellen, Abrahampoppen en nog veel meer!