SPRINGKUSSEN HUREN PARKSTAD

SPRINGKUSSEN HUREN PARKSTAD

Wil je een springkussen huren in Parkstad of omgeving? Dan bent je bij Happy Rent op de juiste plek! Met onze nieuwe, makkelijke en veilige website kunt u direct online onze al onze producten bekijken en reserveren! Met ons afhaalpunt in Limburg zitten we ook nog eens in de buurt. Klik op de onderstaande afbeelding om ons complete assortiment aan springkussens te bekijken.  

 

Maar waarom zou je bij ons willen huren en niet bij een van onze concurrenten? Nou wij hebben een aantal essentiële voordelen die al onze concurrenten niet hebben! Namelijk: 

  • Altijd Veilig, School en Droog
    Elk springkussen wordt iedere keer bij ons gecontroleerd! Is deze niet schoon, dan schrobben wij hem helemaal af en laten we hem drogen zodat jij kan genieten zonder vies te worden! Je huurt dus altijd een schoon, droog en veilig springkussen
  • Online Direct reserveren
    Verspil geen tijd aan het aanvragen van offertes of het uitpluizen van prijslijsten, bij ons reserveer je direct online je springkussen voor de best prijs, beloofd!
  • Top Service
    Elk bedrijf roept dat ze een goede service leveren, bij ons staat jouw feest echt voorop! Het is onze missie om jou en je gasten blij te maken. Zo reageren we super snel op elke E-Mail en zijn we zowel telefonisch, per Whatsapp, Skype en social media te bereiken. Ook zijn wij vanaf heden 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:00 

Ik wil een springkussen huren in Parkstad. en nu?

Je wilt een springkussen huren in  Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Nuth, Voerendaal, Heerlen, Onderbanken of ergens anders in Limburg. je hebt op de website van Happy Rent een mooi springkasteel uitgekozen en wilt gaan bestellen. Wat nu? 

Misschien is het voordat je op de bestel knop drukt even verstandig om te kijken naar de afmetingen die op de productpagina staat van het gewenste kussen. Het zou natuurlijk heel vervelend zijn wanneer dat mooie luchtkussen 9 meter lang is en een achtertuin heeft van 2 bij 2. Vergeet niet dat aan de achterkant van het springkussen nog ruimte moet zijn voor de blower (dit kan ook aan de zijkant van sommige van onze modellen, vraag vooral even naar de mogelijkheden). Ook is het handig als er ruimte aan de voorkant is zodat de kinderen (of volwassenen natuurlijk) nog veilig het springkussen in en af kunnen. 

Het is winter en ik wil een springkussen huren, enig advies? 

Het is winter in Parkstad en omstreken, maar jou dochtertje of zoontje is jarig. Jij vraagt wat hij wilt hebben voor zijn verjaardag, maar hij weet zelf niks. Waarom geen springkussen? Het is doorgaans dan niet bepaald warm buiten in de winter, maar wanneer jou dochter of zoon een paar keer flink springt, heeft ie het zo weer warm en kan hij door de kou uren doorgaan! Ik zeg, wat een slim idee! Een ervaring om nooit meer te vergeten! Geef je nou het feestje ergens waar het plafond hoger is dan een doorsnee huis, dan is er een grote kans dat wij een springkussen hebben dat ook binnen past, zodat wanneer jou kind een beetje een koukleum is, dat hij wel nog binnen plezier kan hebben. Denk er wel aan dat sneeuw nat is, dus een springkussen met dak voor die sneeuw partijen is wel aangeraden!

Duur hoeft het allemaal niet te zijn, wij hebben al springkussens vanaf 59 euro! Het springkussen Taart is bijvoorbeeld ons kleinste en goedkoopste springkussen. Deze past zelfs bij de meeste plaatsen binnen. Hieronder zie je een plaatje van dit springkussen, als je erop klikt dan kom je op de product pagina! 

 

Dus waar wacht je nog op! Laat de fun beginnen want met Happy Rent heb je altijd A lot of Fun!