GOEDKOOP SPRINGKUSSEN HUREN KERKRADE

GOEDKOOP SPRINGKUSSEN HUREN KERKRADE

Limburgs mooiste bestelt natuurlijk bij Limburgs grootste. Of het nu voor een communiefeest, verjaardagsfeest, nieuwjaarsfeest of  paasfeest is, bij Happy Rent Heerlen ben je voor elke gelegenheid aan het goede adres. Verras heel Kerkrade met een metershoge blikvanger van Happy Rent. 

Waarom een springkussen huren bij Happy Rent?

Happy Rent staat voor A lot of fun! Niet alleen voor de kleinere avonturier maar ook voor de iets grotere. Zo hebben onze stormbanen genoeg plezier aan jong en oud bezorgd. Geloof je ons niet? Neem dan maar eens een kijkje op onze review pagina.

Wij zijn marktleider in het verkopen van plezier. Zo krijg je alleen bij Happy Rent een vier meter hoge Sarah / Abraham pop. Wij hopen 

Met jarenlange ervaring opzak proberen wij iedere dag opnieuw een glimlach te verkopen. Niet alleen bij ons op locatie, maar ook bij uw evenement. Onze medewerkers staan klaar om iedereen een top dag te bezorgen

Huren bij happy Rent staat gerand voor een aantal zaken:

✓ Kwaliteit  
Bij Happy Rent staat kwaliteit voorop. Zo worden alle producten bij ontvangst uitgebreid gecontroleerd op beschadigingen en worden alle springkussens schoongemaakt met ons geheime recept. Zo blijft elk springkussen, popcorn machine of Abraham / Sarah pop tiptop in orde.

✓ Service 
Onze medewerkers staan u van 09:00 - 17:00 uur zowel telefonisch als face-to-face te woord. Zeven dagen per week zijn onze deuren geopend om iedereen een kwalitatief goede maar ook vooral goedkope attracties aan te bieden.

 ✓ Direct Online Reserveren 

Zijn onze deuren gesloten? Wees dan niet getreurd! De online webshop heeft 24 uur per dag haar deuren geopend. Of je nou om 14:00 uur of 05:00 besluit om een goedkoop springkussen te huren. Met onze webshop kan je direct online je eigen goedkope springkussen reserveren en betalen. Zo ben je altijd verzekerd van je producten en voorkom je teleurstelling.