SPRINGKUSSEN HUREN IN VENLO

 

SPRINGKUSSEN HUREN IN VENLO

Een springkussen huren in de buurt van Venlo? Dat kan bij Happy Rent! Kijk snel op onze webshop voor meer informatie en mogelijkheden!

 

Reserveren gaat eenvoudig via onze website. Wij zijn het enige springkussen verhuurbedrijf waarbij u met iDeal vooraf kunt bestellen en betalen! Met afhaalpunten door heel Limburg en Noord-Brabant is er altijd eentje in de buurt. Vul direct je locatie in om de springkussens bij jou in de buurt te ontdekken. Kom meteen jouw favoriete luchtkussens huren bij Happy Rent of stuur ons een offerte aanvraag.

SPRINGKUSSEN HUREN

     

Bij het Huren van een springkussen moet u de afweging maken of u zelf deze komt ophalen of deze laat bezorgen. Denk er wel aan dat bij het bezorgen het opzetten van het springkussen niet standaard is inbegrepen! Dit kunt u als optie extra kiezen voor 12,50 euro. Het bezorgen doen wij in heel Nederland, Den Haag tot aan Amsterdam en van Groningen tot aan Utrecht.

Wij hebben springkussens in allerlei verschillende soorten en maten, grote, kleine, hoge, met dak, zonder dak, een multiplay springkussen en nog veel meer! Ons kleinste springkussen past in uw woonkamer en het grootste springkussen wat in ons assortiment is opgenomen past waarschijnlijk niet eens in uw achtertuin! Tevens hebben wij een groot aanbod aan Stormbanen die u kunt huren voor uw evenement. Verder beschikken wij over super leuke zeskamp spellen die jouw feestje zeker een aanvulling geven.

SPRINGKUSSENS HUREN

Een springkussen huren kan eenvoudig via onze website. U kiest het springkussen dat u wilt huren, klikt op de grote groene knop 'bestellen', vult alle gevraagde informatie in en u bent klaar! Wanneer u een betaal methode kiest en deze voltooid is het springkussen gereserveerd.

Belangrijk bij het huren van een springkussen is dat u meteen contact opneemt met uw verhuurder (hopelijk wij dus) wanneer u vragen heeft. Een springkussen is een vrij stevige attractie en gaat niet heel snel kapot, maar om toch te voorkomen dat er iets mee gebeurd, is het handig om u te laten informeren over hoe u veilig met een springkussen om moet gaan, zowel voor uw veiligheid als om schade aan het opblaaskussen te voorkomen. 

Wanneer je een springkussen huurt bij Happy Rent, is deze pas definitief voor jou gereserveerd wanneer je deze hebt betaald. Dat kan bij Happy Rent via iDeal, creditcard, Mister Cash of via een Factuur. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kun je direct contact opnemen met onze klantenservice of stuur ons een mail wat betreft een offerte aanvraag.

De meeste springkussens kunnen wij overal in Nederland laten bezorgen. Dus of je nu in Den Haag of Nijmegen woont, bij Happy Rent kun je jouw favoriete luchtkussens huren en wij komen deze op het juiste adres leveren. Een luchtkussen huren was nog nooit zo makkelijk en snel. Wanneer je een springkussen huurt kun je deze ook zelf komen ophalen in Heerlen, Gemert of Swalmen bij Happy Rent springkussen verhuur.

Waar wacht u nog op! Ga snel naar onze website en bekijk ons complete assortiment! Klik op de grote afbeelding boven aan deze pagina en u komt automatisch op onze website terecht. Het assortiment springkussens staat vol met grote springkussens, springkussen kasteel, multiplay springkussen, springkussen jungle, een beweegbaar springkussen en nog veel meer soorten springkussens. Bekijk op onze website ook verschillende zeskamp spellen, je kunt een stormbaan huren en er zijn verschillende voetbal attracties voor jouw feest of evenement, maar je kunt ook nog andere attracties huren.

Mini feest

Organiseer jij een klein feestje in een circus thema? Bekijk dan eens onze mini circus springkussen. Maak je feest helemaal compleet met diverse horeca apparatuur waarmee je heerlijke poffertjes kunt maken of een leuke popcornmachine! Wat dacht je van een clown huren? Een perfect feestje met een leuk opblaasbaar springkussen. Via deze knop kun je alle springkussens snel bekijken. Kom je snel bij ons leuke springkussens huren? We zien je graag!

 

Merken