Springkussen Aladdin

Springkussen Aladdin
>
  • Springkussen Aladdin
  • Springkussen Aladdin
  • Springkussen Aladdin
<

Omschrijving

Springkussen Huren Parkstad

✓ Goedkoop Springkussen Huren

✓ Uniek bij Happy Rent

✓ Overdekt

Dit unieke luchtkussen Aladdin is alleen te huur bij Happy Rent en kunt je in heel Nederland huren bij Happy Rent Springkussen Verhuur. Met het thema van 1000 en 1 nacht is dit luchtkussen een opblaasbaar sprookje dat elk kind zal betoveren. Dit thema springkussen ziet er niet alleen betoverend uit maar is ook super veilig! 

Het springkasteel is 5 * 4 Meter groot en 5 Meter hoog. Door het dak zijn kinderen beschut tegen de zon en lichte neerslag. Het dak is bevestigd met klittenband waardoor het bij hoge temperaturen ook heel eenvoudig verwijderd kan worden. Het luchtkussen Aladdin wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.

Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij kunnen dit springkussen op elk adres in Nederland bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt het luchtkussen weer bij je opgehaald.
Happy Rent levert dit springkussen in heel Nederland voor een vaste prijs, je betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. Dat betekent zonder zorgen en goedkoop een springkussen huren. 

Zelf Afhalen

Je kunt indien mogelijk dit overdekte luchtkussen de dag voor de huur komen ophalen en de dag na de huur weer terug bezorgen. Dit kan in onze vestiging in Heerlen, Zuid-Limburg.
Opgerold is het luchtkussen een rol van +/- 130 * 70 cm. Het springkasteel Aladdin is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank ingeklapt kan worden. Het gewicht van dit luchtkussen bedraagt 100 KG.

Zelf Opzetten & Afbreken

Onze luchtkussens worden geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.
Het luchtkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvang je een duidelijke instructie.

Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Je kunt ervoor kiezen om het luchtkussen ook door ons te laten opzetten en afbreken, zodat je er geen omkijken naar hebt. We zetten het luchtkussen op het door jou gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door jou gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.

Laten Begeleiden

Personeel van Happy Rent Verhuur dat toezicht houdt bij het luchtkussen (Deze optie is alleen mogelijk in Limburg).

Blower

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.

Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit luchtkussen is zeer veilig, met name doordat het bovenaan geheel dicht is, zowel aan de zijkant als aan de achterkant. Hierdoor kunnen kinderen nooit over de wanden heen klimmen. Dit springkussen is gekeurd door het Liftinstituut en geschikt voor 13 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. Je dient een springkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een springkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. 

Reserveren

Het huren van een luchtkussen was nog nooit zo eenvoudig! Klik eenvoudig op bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

- Gratis de dag voor de huur ophalen / geleverd

- Gratis de dag na de huur retour

- Extra dag = 50% Korting! 

 

Borg

Borg: 100 EURO(per order)

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Springkussen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om dit springkussen te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekend springkussen voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je dit springkussen al vanaf €6,36 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
https://happyrent.nl/nl/content/index/springkussenlease

Leuk om bij dit springkussen te huren is bijvoorbeeld een slushpuppy machine of een casino tafel

 

Beoordeling:

Jos Vroemen
woensdag 6 september 2023

Kinderen vonden springkussen Koetje geweldig. Verder goede service bij opbouw en afbouw en afwikkeling zaken!

We hadden voor ons 40j wijkfeest het springkussen Koetje besteld. Alles is tijdig aangeleverd en opgebouwd. Na ons feest op zaterdag hebben nog kinderen bij een babyborrel ook hiervan kunnen genieten. Ook de afbouw en afhandeling prima verlopen. Echt een aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Daniela Wolf
dinsdag 29 augustus 2023

Wir waren sehr zufrieden mit allem

Wir waren mehr als zufrieden und würden bei Gelegenheit wieder bei Ihnen eine Hüpfburg mieten.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Jana Krisam
dinsdag 29 augustus 2023

Toller Service, schöne Hüpfburgen

Wir hatten das Bällebad und die "Hüpfburg Dicke Berta" für unser diesjähriges Firmensommerfest gemietet und waren rundum zufrieden: Die Anlieferung erfolgte pünktlich, die Hüpfburgen wurden schnell aufgebaut und waren in einem einwandfreien Zustand. Da die Hüpfburgen überdacht sind, hatten die Kinder sogar bei Regen Spaß. Vielen Dank an das ganze Team!
Pluspunten:Unkomplizierte Planung und Absprache,übersichtliches Buchungssystem
Verbeterpunten: