Centrifugaal Ventilator 1,1 Kw

Omschrijving

Springkussen Blower kopen

Als je opzoek bent naar een nieuwe blower voor je springkussen, stormbaan of luchtkussen dan kun je deze direct online kopen bij Happy Rent met de volgende voordelen:

šŸ¤‘ Goekoop

āœ… 1 Jaar garantie

šŸ‘ Professionele Kwaliteit 

šŸ“² Direct online bestellen

šŸ“¦ Direct uit voorraad leverbaar

Deze blower van 1,1 kW is geschikt voor de meeste springkussens en is de standaard blower die elke verhuurder of explotant gebruikt voor het opblazen van een luchtkussen. Van klein springkussen tot grote opblaasbare glijbaan deze krachtige blower blaast het allemaal moeiteloos op. Hij verplaatst maarliefst 1.784 m³ aan lucht per uur šŸŒ¬ļø

Uiteraard past de kap perfect op de aansluiting van ieder opblaasartikel. Onze blower produceert 85dB geluid en weegt ongeveer 17 kilogram.

 
Professionele Kwaliteit en 1 jaar garantie
 
Als attractieverhuurder hebben we meer dan 18 jaar ervaring en weten we als geen ander wat een goede springkussen blower is. Wij hebben ze allemaal getest, echt waar, en dit is gewoon de beste. šŸ‘Œ

We gaan we enkel voor duurzaamheid en kwaliteit. Wij hebben deze blowers vaak meer dan 10 jaar in gebruik, en daarbij vallen ze ons ook wel eens, staan ze dagen in de regen of krijgen ze het flink te voorduren bij intensief gebruik. Daarom geven we je ook zonder probleem 1 jaar garantie. 

Je kunt deze blower gebruiken voor je springkussen, stormbaan of opblaasbare glijbaan maar ook toepassingen in de bouw als Centrifugaal Ventilator zijn denkbaar:

Centrifugaal Ventilator Kopen

Deze ventilator is ook geschikt voor het afvoeren van dampen als ook het aanvoeren van verse lucht. Deze blower is ook geschikt voor het drogen van vloerbedekkingen of tapijten na lekkages of overstromingen. Centrifugaal ventilatoren zijn geschikt voor inzet in nauwe ruimtes of kanalen waar de luchtweerstand hoog is. Deze speciale centrifugaal ventilatoren zijn zeer geschikt voor een uitblaas direct over de vloer ten behoeve van o.a. droogprocessen. Een bijkomend voordeel is dat deze ventilator voorzien is van een handvat waardoor deze draagbaar is. Deze ventilator is een robuuste krachtige centrifugaalventilator (ook wel bekend als radiaalventilator of slakhuisventilator), die ook gebruikt kan worden met een luchttransportslang voor aanzuig- en/of uitblaasdoeleinden. Deze Ventilator is te koop bij Happy Rent en kan ook gebruikt worden voor het afzuigen van dampen, stof of stank en het inblazen van verse lucht. Ook ideaal bij sloopwerk, verfdampafzuiging of bouwstofafzuiging. 

Kenmerken 

Voltage

AC 220-230 V / 50 Hz

Watt

1.1 KW (1.5 HP)

Ampere

6.9 A

Maximale volume

1784 m3/h

Maximale druk 

1750 Pa 

Snelheid

2800 Tpm

Geluid

ca. 85 dB 

Beveiliging

IP55, EN 14960:2006

Gewicht

17,2 KG

Afmetingen

340 x 215 x 400 MM

Diameter kap 

210 MM 

 

Genoemde prijzen zijn per stuk en excl. 21% btw. 

Indien je meer dan 25 stuks wilt kopen, neem dan even contact met ons op via whatsapp of email voor een speciale volume prijs. 

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: