Springkussen Dikke Bertha

Huur dit unieke springkasteel in de vorm van een koe en geniet van speelplezier!
>
  • Huur dit unieke springkasteel in de vorm van een koe en geniet van speelplezier!
  • Breng een melkweg van vermaak naar je evenement met ons koe-themed springkasteel!
  • Kies voor veilig en leuk springkasteel huren in de vorm van een koe, geschikt voor alle leeftijden
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
14
Lengte
620 cm
Breedte
520 cm
Stroom
1.100 watt
Voltage
220 volt
Transportmaat
150x80 cm
Vervoer
Aanhangwagen, Busje of Grote Auto
Overdekt
ja
Gewicht
180 KG
Leeftijd
4-14 jaar

Omschrijving

Springkasteel Huren

Deze mega koe kun je nu als springkussen huren in Limburg en de rest van Nederland bij Happy Rent springkussen verhuur. Dit grote overdekte springkussen biedt plaats aan 14 kinderen van 4-14 jaar. Dit springkussen kun je direct online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Dit grote springkussen heeft een afmeting van 6.2 * 5.2 Meter is een echte blikvanger met zijn grote koeien kop. Een overdekt springkussen waar veel kinderen tegelijk op kunnen springen. Het springkussen dikke bertha wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.

Springkussen Zelf Ophalen:

Je kunt dit springkussen huren in Limburg en zelf afhalen in Heerlen met 15% korting.

Opgerold is het springkussen een rol van +/- 150 * 80 cm. Het springkussen Dikke Bertha is te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje. Het gewicht van dit springkussen bedraagt 180 KG en dient na gebruik weer schoon en droog retour. Het opzetten is vrij eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.  

Springkussen laten leveren en ophalen:

Tevens kan dit springkussen in heel Limburg geleverd en opgehaald worden, je betaalt per gereden km. De transportkosten kun je eenvoudig berekenen in de winkelwagen door jouw postcode in te vullen. Happy Rent levert jouw springkussen eventueel ook de werkdag voor de huur. Je kunt dit springkussen ook huren incl. op- en afbouw en begeleiding. Je kunt dit in het bestelproces eenvoudig aangeven. Binnen 24 uur blijft de prijs gelijk, daarna wordt er een staffel toegepast. 

Veiligheid

Bij het huren van een springkussen is het belangrijk dat je een springkussen huurt dat veilig is. Dit springkussen voldoet aan de allerhoogste Europese norm (NEN 14960) en is hiervoor gekeurd door AIB Vincotte Nederland. Dit springkussen is tevens extra veilig doordat het dak en de achterkant helemaal dicht zijn waardoor kinderen nooit over de rand kunnen vallen. Het springkussen is tevens van uitermate hoge kwaliteit waardoor beschadigingen bijna niet voorkomen. Je dient het springkussen enkel te verankeren. 

Springkussen Huren

Dit springkussen is nu direct online te huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Geef in het keuze menu eenvoudig de datum aan waarop je het springkussen wilt ophalen of laten leveren en wanneer het springkussen weer retour moet. Wij zorgen dat het springkussen klaar ligt op de vestiging van jouw keuze of geleverd wordt op het aangegeven leveradres. Het huren van een springkussen was nog nooit zo eenvoudig! 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw 

Borg: 0 EURO

Springkussen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om dit springkussen te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekend springkussen voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je dit springkussen al vanaf €8,73 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
klik hier

Wij adviseren je om voor het huren van dit springkussen ons desbetreffende informatieblad door te nemen.

Belangrijk ❗

Zorg dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat gebeurt er als het springkussen beschadigd raakt tijdens mijn huurperiode?

Bij eventuele schades kijken wij meestal naar de ernst van de schade en oordelen aan de hand daarvan of er verdere maatregelen worden ondernomen, het is voor u ook mogelijk om een schade verzekering af te sluiten zodat alle kleine schades gedekt zijn.

Wat gebeurt er als het weer slecht is op de dag van mijn evenement?

Het sprinkussen is bestand tegen regen, alleen bij zware wind adviseren wij ten alle tijden om het springkussen af te breken.

Hoe lang duurt het om het springkussen op te zetten en af te breken?

De tijd die nodig is om het springkussen op te zetten en af te breken, kan variëren, afhankelijk van de grootte en het type springkussen.

Beschikbare bestanden

Beoordeling:

Jos Vroemen
woensdag 6 september 2023

Kinderen vonden springkussen Koetje geweldig. Verder goede service bij opbouw en afbouw en afwikkeling zaken!

We hadden voor ons 40j wijkfeest het springkussen Koetje besteld. Alles is tijdig aangeleverd en opgebouwd. Na ons feest op zaterdag hebben nog kinderen bij een babyborrel ook hiervan kunnen genieten. Ook de afbouw en afhandeling prima verlopen. Echt een aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Daniela Wolf
dinsdag 29 augustus 2023

Wir waren sehr zufrieden mit allem

Wir waren mehr als zufrieden und würden bei Gelegenheit wieder bei Ihnen eine Hüpfburg mieten.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Jana Krisam
dinsdag 29 augustus 2023

Toller Service, schöne Hüpfburgen

Wir hatten das Bällebad und die "Hüpfburg Dicke Berta" für unser diesjähriges Firmensommerfest gemietet und waren rundum zufrieden: Die Anlieferung erfolgte pünktlich, die Hüpfburgen wurden schnell aufgebaut und waren in einem einwandfreien Zustand. Da die Hüpfburgen überdacht sind, hatten die Kinder sogar bei Regen Spaß. Vielen Dank an das ganze Team!
Pluspunten:Unkomplizierte Planung und Absprache,übersichtliches Buchungssystem
Verbeterpunten: