Spijkerbroek Hangen kopen

Omschrijving

Spijkerbroek Hangen kopen

Nu het spel spijkerbroek hangen kopen bij Happy Rent, een top spel bij zeskamp spellen, sportdagen en kampactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Het doel van het spel spijkerbroek hangen is om zo lang mogelijk aan de spijkerbroek te blijven hangen. Wie heeft het meeste kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen?

Het spijkerbroekhangen is leuk om naar te kijken en een absolute uitdaging voor de deelnemers. Bij Happy Rent wordt het spijkerbroek hangen verkocht inclusief gratis spijkerbroeken! Ons spijkerbroekhangen 2.0 is een vaste stalen constructie die in verhouding tot veel opblaasbare varianten een stuk betrouwbaarder, sterker en duurzamer is. Je loopt nu nooit het risico dat de constructie langzaam leeg loopt en dus constant bij gepompt moet worden. Vandaar dat wij dit spel vernieuwd hebben.

Afmeting spijkerbroek hangen: 2,10 x 1,20 x 2,35 Meter (hoogte is instelbaar van 2- 3 meter).

Houd bij het instellen van de hoogte rekening met een maximale valhoogte van 49 centimeter afhankelijk van de lengte van de gebruiker. Draai tevens alle bouten stevig vast.

Geleverd en Opgehaald in heel Limburg 

Happy Rent kan dit leuke spel in heel Limburg leveren en ophalen aan hand van je postcode vanaf 25 euro. 

Je kunt het spijkerbroek hangen in elke plaats in Limburg huren van Maastricht tot Venlo en van Roermond tot Simpelveld. 

Ophalen in een van onze afhaalpunten

Je kunt het spel spijkerbroek hangen ook afhalen in onze vestiging in Heerlen.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Happy Rent Partner

Happy Rent introduceert een nieuw partner programma, wil jij een mooi bedrag bij verdienen? Of wil je jouw verhuur producten ook verhuren via onze website? Dat is vanaf nu mogelijk! 

Partner programma voor nieuwe verhuurders

Een uniek programma om een mooi bedrag per jaar bij te verdienen! Wij hebben door onze jarenlange ervaring een enorm klantenbestand opgebouwd en bieden nu derden ook de mogelijkheid om te profiteren van ons professioneel platform. 

Hoe het werkt

  1. Je koopt voordelig een attractie of springkussen van Happy Rent
  2. Wij verhuren dit voor je via happyrent.nl en happyrentverleih.de 
  3. Jij levert en haalt het product bij de klant op en bent de contactpersoon voor de klant 
  4. Je ontvangt 75% van de huursom en 100% van de transportkosten.

Garantie 

Wij garanderen dat je het aankoopbedrag binnen 1-2 jaar terug verdiend hebt met de opdrachten die wij jou aanleveren, door alle historische data weten wij zeker dat je dus een rendement op je investering van 50-100% kunt realiseren🤩

Klik hier voor meer informatie over ons Partner programma.

Spellen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om dit spel te leasen bij Happyrent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happyrent heb je heel voordelig een leuk spel voor een vaste lage prijs per maand. Zo huur je dit springkussen al vanaf €3,80 per dag! 🥳

voor meer informatie bezoek je onze lease pagina: klik hierBeoordeling:

G Mannie
zaterdag 23 mei 2020

Goed springkussen

Goede kwaliteit
Pluspunten:
Verbeterpunten: