Vliegend tapijt kopen

Omschrijving

Spellen kopen Limburg

Vliegend Tapijt

Koop nu het Vliegend tapijt bij Happy Rent Verhuur. Dit leuke spel is zeer geschikt voor jong en oud, en ideaal voor op een zeskamp of een spellendag.

Je kunt dit springtapijt nu direct online kopen bij Happy Rent Verhuur, onze voordelen zijn:

✓ Veilig online bestellen

✓ Top Service

✓ Levering in heel Nederland vanuit Limburg

Bij het vliegend tapijt spel dien je met een of meerdere personen op het tapijt te staan. Een persoon trekt dan aan het tapijt, daar op het zelfde moment de personen op het tapijt vooruit springen. Zo kun je proberen om zo snel mogelijk een parcour af te leggen. Uiteraard is het ook mogelijk twee springtapijten te huren, zodat je tegen elkaar kunt strijden. 

Vliegend tapijt

Het vlegend tapijt is bij Happy Rent Verhuur te koop, en is altijd dichtbij u in de buurt. Zelf ophalen kun je bijvoorbeeld in Heerlen (Zuid Limburg).

Daarnaast is een bestelling plaatsen via deze website zeer eenvoudig en veilig te doen. Je klikt op de groene knop 'Bestellen' en volgt de instructies op het scherm. Zeer snel en gemakkelijk reserveer je dan het vliegend tapijt of een van onze andere leuke spellen, zoals limbo dansen voetbal darten of ons spellen pakket

Prijs per stuk: €75,-

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Happy Rent Partner

Happy Rent introduceert een nieuw partner programma, wil jij een mooi bedrag bij verdienen? Of wil je jouw verhuur producten ook verhuren via onze website? Dat is vanaf nu mogelijk! 

Partner programma voor nieuwe verhuurders

Een uniek programma om een mooi bedrag per jaar bij te verdienen! Wij hebben door onze jarenlange ervaring een enorm klantenbestand opgebouwd en bieden nu derden ook de mogelijkheid om te profiteren van ons professioneel platform. 

Hoe het werkt

  1. Je koopt voordelig een attractie of springkussen van Happy Rent
  2. Wij verhuren dit voor je via happyrent.nl en happyrentverleih.de 
  3. Jij levert en haalt het product bij de klant op en bent de contactpersoon voor de klant 
  4. Je ontvangt 75% van de huursom en 100% van de transportkosten.

Garantie 

Wij garanderen dat je het aankoopbedrag binnen 1-2 jaar terug verdiend hebt met de opdrachten die wij jou aanleveren, door alle historische data weten wij zeker dat je dus een rendement op je investering van 50-100% kunt realiseren🤩

Klik hier voor meer informatie over ons Partner programma.

Spellen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om dit spel te leasen bij Happyrent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happyrent heb je heel voordelig een leuk spel voor een vaste lage prijs per maand. Zo huur je dit spel al vanaf €0,74 per dag! 🥳

voor meer informatie bezoek je onze lease pagina: klik hier

Tip:

Bij Happy Rent zijn al onze producte geschikt voor verkoop; denk bijvoorbeeld aan een klimtoren of het altijd spannende kratstapelen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en stuur ons heel makkelijk een appje via Whatsapp💭!

Beoordeling:

G Mannie
zaterdag 23 mei 2020

Goed springkussen

Goede kwaliteit
Pluspunten:
Verbeterpunten: