Skilat lopen

Omschrijving

Spellen Huren Buiten

Skilat Lopen Huren?

Huur nu deze mega skilatten bij Happy Rent Verhuur en ga met 6 personen de race aan tegen het andere team. Dit skilatlopen spel is ideaal voor een zeskamp of sportdag. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Skilopen 6 persoons

Je zet een eigen parcour of afstand af en het team dat als eerste met 6 personen op de skilatten aankomt is de winnaar. Extra leuk om het parours voor het skilat lopen nog moeilijker te maken is een vaste route via pionnen uit te zetten of door het team over verschillende ondergronden te laten lopen. Ook kunnen de deelnemers geblinddoekt worden waardoor er op aanzijzingen gelopen moet worden. 

Elke set skilat lopen bestaat uit 2 skies, ook wel ski latten genoemd. Per set kunnen 6 personen deelnemen, als je twee sets huurt is dit dus voldoende voor 12 deelnemers per keer. Het skilatlopen is geschikt voor deelnemers vanaf +/- 7 jaar. 

Het skilat lopen is uitgerust met grote banden waar iedereen met zijn schoenen in past. Als het spel van start gaat zal het team zelf gelijktijdig eerst het linker of rechterbeen moeten optillen en naar voren bewegen alvorens het andere been te verplaatsen om zo naar voren te komen. Het team dat het beste samenwerkingsgevoel en ritme heeft zal waarschijnlijk als eerste over de finish komen.

Dit spel is standaard op vooraad in onze hoofdvestiging in Heerlen, Limburg. Uiteraard kunnen we dit spel ook leveren en ophalen in combinatie met andere spellen of attracties.  

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Je kunt dit spel direct online bij ons huren, net als andere leuke zeskamp spellen zoals de wereldbal van 2 Meter, de funslangen of touwtrekken. Extra leuk is het om een of meer grote attracties bij jouw zeskamp of sportdag neer te zetten zoals onze stormbaan of buikschuifbaan

Lengte: 3,16 M 


Beoordeling:

Karin Michel
dinsdag 25 juni 2024

Kort spel

Helaas was er maar 1 formulier met maar 4 vragenlijsten
Het spel was dus met 15 minuten helaas uitgespeeld en met de letters die we hadden konden we niet online ook nog vragenlijsten vinden. Erg jammer dat we maar 4 rondes hebben kunnen spelen.
Dus hoop gesleep voor 15 minuten spel.
Pluspunten:Goede service
Verbeterpunten:Meer opdrachten/vragen of meer letters zodat je zelf online wat kan vinden

Rob Rademakers
donderdag 14 december 2023

Spijkerbroekhangen was een succes

Prima afstemming met Happy Rent over het plaatsen van de stellage voor spijkerbroekhangen. Snel en zorgvuldig, tevens aandacht voor veiligheid door extra spanband te plaatsen.
Erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten:Tijdig,Aandacht voor veiligheid,goede service,makkelijk bereikbaar
Verbeterpunten:

Sandra Raijmakers
donderdag 21 september 2023

Super leuk

Letterpakken gehuurd voor onze familie dag. Erg leuk, veel lol mee gehad. Iedereen kan meedoen met dit spel, van jong tot oud.
Zeker een Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten: