SNOWGLOBE TE HUUR

SNOWGLOBE TE HUUR

Wij hebben Snowglobes te huur! En dan ook nog eens de echte JBL Snowglobes die, met hun gepatenteerd ontwerp, ook nog eens de beste en betrouwbaarste verplaatsbare levensgrote sneeuwbollen te wereld zijn! Als u op zoek bent naar een echte eyecatcher voor uw reclamecampagne, bruiloft, bedrijfsfeest, kinderfeestje en alle andere evenementen, hoeft u niet verder te kijken dan de Snowglobes van Happy Rent. Wij hebben niet voor niks van JBL de exclusieve dealerships rechten gekregen voor Nederland. 


Huur nu een Snowglobe bij Happy Rent en maak gebruik van onze voordelen.

✓ Originele gepatenteerde Snowglobe® van JBL

✓ Veilige & Top Service

✓ Ideaal voor Branding

✓ Levering in heel Europa

EEN EROME SNEEUWBOL OP UW EVENT

Wilt u ook een van onze unieke Snowglobes huren? Neem dan altijd eerst even contact op met onze klantenservice. Ons telefoonnummer vindt u rechtsboven op de pagina. We zijn dagelijks van 9 tot 5 bereikbaar, met uitzondering van feestdagen. Buiten deze uren kunt u ons een mail sturen naar info@happyrent.nl.

De Snowglobe zal gegarandeerd een van de top bezienswaardigheden zijn op uw evenement. Bij Happy Rent kunt u ook gebruik maken van extra services die de ervaring met de Snowglobe onvergetelijk kan maken. Ook kunnen wij veel voor u betekenen met betrekking tot branding. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden en extra service. 

- Branding
De snowglobe wordt veel gebruikt voor het promoten van een merknaam, product of andere marketing doeleinden, omdat de achterwand en de banner rondom het 'voetstuk' van de sneeuwbol compleet kunnen worden vervangen door een door u aangeleverd ontwerp. Zo is de snowglobe al vaker door bedrijven als Disney, Tesco en Vodafone Duitsland gehuurd met een custom achterwand en/of rok gebruikt voor reclame acties en ander soort evenementen. 

- Fotoservice
U kunt ervoor kiezen om Happy Rent de fotoservice te laten organiseren. Een fotograaf neemt dan foto's van bezoekers in de snowglobe. U kunt vooraf kiezen of deze uitgeprint moeten worden in een mooi mapje of deze laten uploaden naar een Facebook account van uw bedrijf. Op de foto kunnen wij ook uw logo zetten. Op deze manier kunnen de mensen hun ervaring in de snowglobe delen met vrienden en familie die dan ook weer uw logo zien. De fotoservice heeft een vast tarief per uur, ongeacht de hoeveelheid foto's die gemaakt of geprint moeten worden. 

- Decoratiepakket
Happy Rent beschikt voor een groot aantal attributen die in of om de Snowglobe geplaatst kunnen worden om een nog groter 'wow factor' te creëren. In het pakket zijn verschilende formaten kerstmannen te vinden, rendieren,  kerstbomen en andere versieringen. Neem contact met ons op en informeer naar welke attributen momenteel in het decoratiepakket te vinden zijn. 

- Begeleiding door Happy Rent
Wij verhuren de snowglobe niet zonder de begeleiding van ons eigen personeel. Wij kennen namelijk de snowglobe van binnen en van buiten. Ook zullen wij de gasten in en uit de snowglobe begeleiden en zorgen wij standaard voor het opbouwen en afbouwen van de Snowglobe. Het personeel van Happy Rent is vriendelijk, gedreven en creatief. Het Happy maken van u en uw bezoekers is onze hoogste prioriteit!

SNOWGLOBE HUREN

Huur de Snow Globe bij Happy Rent Verhuur, heeft u er geen omkijken naar! De snowglobe wordt geleverd, opgebouwd, begeleidt, afgebroken en weer opgehaald. En als u ervoor kiest om de Snow Globe te huren voor meerdere dagen, krijgt u 50% korting op de huurprijs van elke dag extra!

Indien u deze snowglobe wilt huren voor een langere periode eventueel in combinatie met foto service, of een custom achtergrond wilt dan kunt u het beste contact met ons opnemen per E-Mail: info@happyrent.nl of Telefonisch: 085-002-0026