Snow Globe

Producteigenschappen

Breedte 3,2 - 4,5 M
Hoogte 3,3 - 4,5 M
Stroom 1100 watt
Voltage 220 volt
Gewicht 350 KG
Begeleidingsadvies 2 personen

Omschrijving

Snowglobe Huren

Nieuw en exclusief te huur bij Happy Rent Verhuur, de unieke originele en gepatenteerde JBL Snowglobe®! Breng jouw omgeving in de gezellige kerst sfeer. Deze reusachtige sneeuw kogel is geschikt voor ieder evenement rondom de kerstperiode. 

Je kunt de Snow Globe nu direct online huren bij Happy Rent Verhuur, onze voordelen:

✓ Originele gepatenteerde Snowglobe®

✓ Veilig & Top Service

✓ Ideaal voor Branding

✓ Levering in heel Europa

Snow Globe

Deze unieke sneeuwkogel, ook wel snowglobe genoemd, is een gepatenteerd product waarvan Happy Rent het exclusieve dealership bezit voor Nederland. Het is een ideale attractie om te huren voor de periode van de kerst en brengt de gehele omgeving direct in de kerstsfeer. Met een capaciteit van 4-6 personen en echte ronddwarrelende sneeuw is de Snow Globe perfect voor het maken van een kerstfoto met het hele gezin. Deze snowglobe is leuk op elke kerstmarkt of in ieder winkelcentrum maar tevens ook een ideale eye-catcher om jouw merk te promoten. Van productpresentatie tot familiedag en van social media actie tot beurs attractie, onze snowglobe trekt zeker weten alle aandacht! 

Snowglobe Verhuur Photo ServiceSnowglobe huren

Happy Rent verhuurt deze Snowglobe® in heel Europa en kan tevens voor de begeleiding zorgen. Wij bouwen deze mega sneeuwkogel voor jou op en begeleiden de bezoekers in- en uit deze blikvanger. Optioneel kunnen we ook zorgen voor de foto's die op verschillende manieren ingezet kunnen worden. Zo kunnen de foto's direct geprint worden en optioneel in een bedrukte kaart meegegeven worden maar kunnen de foto's bijvoorbeeld ook per E-Mail of Social Media naar de bezoekers verstuurd worden. Genoeg mooie mogelijkheden dus om jouw boodschap over te brengen. 

Huur de Snow Globe bij Happy Rent Verhuur, en heb er geen omkijken naar! De snowglobe wordt geleverd, opgebouwd, begeleid, afgebroken en weer opgehaald. En als je ervoor kiest om de Snow Globe te huren voor meerdere dagen, krijg je 50% korting op de huurprijs van elke dag extra!

Indien je deze snowglobe wilt huren voor een langere periode eventueel in combinatie met foto service, of een custom achtergrond wilt dan kun je het beste contact met ons opnemen per E-Mail: info@happyrent.nl of Telefonisch: 085-002-0026

Vaste bijkomstige kosten zijn 100 EURO voor de op- en afbouw van de Snow Globe.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Patent Informatie: UK Patent No. GB2457100,  European Community Design Registration No. 000925078 and International Patent application PCT/EP2009/051060

 

Wij adviseren je om voor het huren van dit springkussen ons desbetreffende informatieblad door te nemen.

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Daniel MVG mbH
dinsdag 12 december 2023

Eisstockschießen auf der Weihnachtsfeier - ein Highlight

Mega-Spaß auf unserer Weihnachtsfeier.
Sehr empfehlenswert!

Auf- u. Abbau ging problemlos und zügig.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Pollepleats Hoekstra
maandag 5 november 2018

Leuk spel, goed contact met HappyRent

Curling was leuk om te doen met onze collega's! HappyRent dacht goed mee over de mogelijkheden met halen en brengen etc.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Van WIjnen Groep N.V. Elly Wegerif
woensdag 3 oktober 2018

Service is bijzonder goed. Op tijd en aanwezig en goede uitleg!

Service is bijzonder goed. Op tijd aanwezig en goede uitleg!
Pluspunten:
Verbeterpunten: