Snow Globe

Producteigenschappen

Breedte
3,2 - 4,5 M
Hoogte
3,3 - 4,5 M
Stroom
1100 watt
Voltage
220 volt
Gewicht
350 KG
Begeleidingsadvies
2 personen

Omschrijving

Snowglobe Huren

Nieuw en exclusief te huur bij Happy Rent Verhuur, de unieke originele en gepatenteerde JBL Snowglobe®! Breng jouw omgeving in de gezellige kerst sfeer. Deze reusachtige sneeuw kogel is geschikt voor ieder evenement rondom de kerstperiode. 

Je kunt de Snow Globe nu direct online huren bij Happy Rent Verhuur, onze voordelen:

✓ Originele gepatenteerde Snowglobe®

✓ Veilig & Top Service

✓ Ideaal voor Branding

✓ Levering in heel Europa

Snow Globe

Deze unieke sneeuwkogel, ook wel snowglobe genoemd, is een gepatenteerd product waarvan Happy Rent het exclusieve dealership bezit voor Nederland. Het is een ideale attractie om te huren voor de periode van de kerst en brengt de gehele omgeving direct in de kerstsfeer. Met een capaciteit van 4-6 personen en echte ronddwarrelende sneeuw is de Snow Globe perfect voor het maken van een kerstfoto met het hele gezin. Deze snowglobe is leuk op elke kerstmarkt of in ieder winkelcentrum maar tevens ook een ideale eye-catcher om jouw merk te promoten. Van productpresentatie tot familiedag en van social media actie tot beurs attractie, onze snowglobe trekt zeker weten alle aandacht! 

Snowglobe Verhuur Photo ServiceSnowglobe huren

Happy Rent verhuurt deze Snowglobe® in heel Europa en kan tevens voor de begeleiding zorgen. Wij bouwen deze mega sneeuwkogel voor jou op en begeleiden de bezoekers in- en uit deze blikvanger. Optioneel kunnen we ook zorgen voor de foto's die op verschillende manieren ingezet kunnen worden. Zo kunnen de foto's direct geprint worden en optioneel in een bedrukte kaart meegegeven worden maar kunnen de foto's bijvoorbeeld ook per E-Mail of Social Media naar de bezoekers verstuurd worden. Genoeg mooie mogelijkheden dus om jouw boodschap over te brengen. 

Huur de Snow Globe bij Happy Rent Verhuur, en heb er geen omkijken naar! De snowglobe wordt geleverd, opgebouwd, begeleid, afgebroken en weer opgehaald. En als je ervoor kiest om de Snow Globe te huren voor meerdere dagen, krijg je 50% korting op de huurprijs van elke dag extra!

Indien je deze snowglobe wilt huren voor een langere periode eventueel in combinatie met foto service, of een custom achtergrond wilt dan kun je het beste contact met ons opnemen per E-Mail: info@happyrent.nl of Telefonisch: 085-002-0026

Vaste bijkomstige kosten zijn 100 EURO voor de op- en afbouw van de Snow Globe.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Patent Informatie: UK Patent No. GB2457100,  European Community Design Registration No. 000925078 and International Patent application PCT/EP2009/051060

 

Wij adviseren je om voor het huren van dit springkussen ons desbetreffende informatieblad door te nemen.

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Beschikbare bestanden

Beoordeling:

Anita Jäger
woensdag 2 januari 2019

Tolle Attraktion auf unserer Weihnachtsfeier

Die Schneekugel kam super bei den Kollegen an und wurde rege gnutzt. Trotzdem hat es sehr viel Spaß gemacht und war mal eine außergwöhliche Fotobox.
Pluspunten:Spaß und außergewöhlich
Verbeterpunten:Ausleuchtung der Personen in der Schneekugel ohne Tageslicht

Oliver Herkelmann
maandag 17 december 2018

Die Attraktion auf der Weihnachtsfeier 2018!! Die Schneekugel ist super und das Team spitze.

Die Attraktion auf der Weihnachtsfeier 2018!! Die Schneekugel ist super und das Team spitze.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Miriam Gu
donderdag 6 december 2018

Tolles Team, super Betreuung und auf jeden Fall das Highlight jeder Firmenfeier!

Guido und sein Team haben die Leute animiert, gute Stimmung mitgebraucht und sind auf unsere Wünsche super eingegangen! Die Teilnehmer bei unserer Veranstaltung waren begeistert und konnten sich eine schöne Erinnerung des Events mit nach Hause nehmen. Gerne wieder!
Pluspunten:
Verbeterpunten: