Slush Puppy Mix 5 Liter Cassis/ Blauw

Omschrijving

De fruit smaak springt er echt uit! De Slush Puppy kant en klaar mix in de smaak cassis wordt geleverd per 5 Liter, dit zijn, afhankelijk van hoe vol je de bekers vult, 25 porties (bij 0,2 L per beker) of 20 porties ( bij 0,25 L per beker). De kleur van de smaak cassis is blauw. Je kunt in onze slush puppy machines altijd 2 smaken en dus kleuren aanbieden.
Bij iedere 5 liter slush mix ontvang je 25 plastic bekers

Naast de smaak cassis slush kun je bij ons ook de smaken aardbei, cola, waldmeister en energy kopen. De lekkerste slush mix koop je nu direct online bij Happy Rent.

Voor de volwassenen is het ook mogelijk om alcohol toe te voegen aan de slush (na instructie). Zo maak je met onze Slush Mix Cola in een handomdraai Bacardi-Cola Slush. Ook is bijvoorbeeld Wodka -Cassis Slush mogelijk. Het is hierbij belangrijk dat het suikerpercentatge hoog genoeg blijft, gebruik dus nooit te veel alcohol. Op 5 Liter Slush adviseren we maximaal een liter sterke drank te gebruiken.

Prijs per 5 Liter Slush mix, 25 bekers en 25 lepelrietjes: 15 EURO

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Beoordeling:

M.J. den Besten
donderdag 4 augustus 2022

Hele leuke springkussen

Gewoon een ontzettende leuke springkussen.
Pluspunten:Geen
Verbeterpunten:Geen

Brigitte Arts-Robeerts
dinsdag 15 maart 2022

Super service qua begeleiding en ook apparatuur

Wij als SP Brunssum hebben een super, superzaterdag gehad en mede door Guido van Happy Rent. We hebben suikerspinnen en popcorn gratis uitgedeeld en hadden super veel plezier mede het super goede humeur van Guido.
Pluspunten:Professionele begeleiding en apperatuur.
Verbeterpunten:

Sabine Früke
maandag 23 augustus 2021

Sehr leckeres Eis mit tollem Eisfahrrad

Sehr leckeres Schokoladen, Vanille und Erdbeereis
Pluspunten:Tolle Optik und leckeres Eis
Verbeterpunten:Pünktlichkeit