SARAH 50 POP

SARAH 50 POP

Je ziet ze steeds vaker voor de deur staan. De tot wel vier meter hoge Sarah pop die de verjaardag van vader, moeder, oma of opa inluidt. Deze Sarah pop is nu direct te huren bij Happy Rent attractieverhuur in Heerlen.

Een mijlpaal in ieders leven, een 50 jaar bestaan op onze prachtige wereld en dit moet gevierd worden. Dit doe je natuurlijk met de Sarah pop van Happy Rent uit Limburg. Laat de hele wijk weten dat je vandaag 50 jaar bent geworden en dus officieel Sarah genoemd mag worden. 

Het opzetten van deze Sarah pop 

Het opzetten van deze Sarah pop  is vrij eenvoudig en neemt slecht één minuut van je tijd in beslag. Pak de Sarah pop uit de tas en sluit deze d.m.v. een slang aan op de bijgeleverde blower van Happy Rent attractieverhuur. Steek deze blower in het stopcontact en het feest kan beginnen. De Sarah 50 pop dient ten alle tijden aangesloten te blijven op de blower wanneer deze pop in gebruik is.

Wat wordt er samen met deze Sarah pop geleverd? 

De Sarah pop komt inclusief tas waarmee je de pop na gebruik weer veilig in kunt opbergen. Verder zit er in deze tas een handleiding, meerdere haringen om de pop mee vast te binden bij slechter weer en touw. Wanneer het een rustige zomerdag betreft hoeft de Sarah pop niet perse vast gemaakt te worden met het touw en haringen maar zeker bij ruwer weer moeten ze worden vastgemaakt i.v.m. de veiligheid. Deze poppen kunnen namelijk wegvliegen als het erg hard waait.

Kan ik bij slecht weer deze Sarah pop opzetten? 

De Sarah pop van Happy Rent kan tegen een stootje en kan bij regenachtig weer gewoon buiten blijven staan. De bijgeleverde blower is volledig waterdicht dus deze kan ook gewoon lekker buiten blijven staan. Met de bijgeleverde haringen en het touw zorg je ervoor dat deze Sarah pop niet wegwaait. 

De Sarah pop mag tot windkracht 5 buiten blijven staan!

Opblaasbare poppen

Er zijn heel veel verschillende sarah poppen te huur, van jarige jet tot sarah cartoon en van sarah boog tot sarah feestend. Bij Happy Rent vindt je altijd eem opblaasbare pop die past bij de jarige job. 

Klik hier voor alle abraham en sarah poppen in ons assortiment. 

Sarah huren

Het huren van een opblaas sarah was nog nooit zo eenvoudig! Selecteer de abraham of sarah pop van jouw voorkeur of kies de sarah opblaaspop die het dichts bij jou in de buurt te huur is en klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid". In het winkelmandje zie je nu direct de beschikbaarheid en de pop huur per dag. Je kunt er ook voor kiezen om de pop te laten bezorgen dit kan in heel Nederland voor een vast laag bedrag inclusief gratis verzending retour.  In de tweede stap vul je je gegevens in en accepteer je de algemene voorwaarden, iemand in de schijnwerpers zetten op haar 50e verjaardag was nog nooit zo eenvoudig! Je kunt de opblaas figuren veilig betalen met Ideal, Credit Card of PayPal en krijgt 50% korting op extra dagen. 

Je kunt nu direct een sarah pop huren via onze webshop, heb je nog vragen over de abraham en sarah poppen dan mag je ons altijd een whatsapp 💬 sturen. 

Abraham of Sarah

Of je voor die ouwe taart nu een abraham pop of sarah cartoon wilt huren om zijn / haar 50 jarige verjaardag te vieren of je 25 jarige vriendin of vriend blij wilt maken met een halve sarah of halve abraham. Bij ons kun je altijd de opblaaspop huren die bij de jarige past, ook kun je een sarah bord erbij bestellen met een aangepaste leeftijd. 

Wil je alleen een abraham huren klik dan hiier voor onze abraham poppen