SARAH POP VERHUUR

SARAH POP VERHUUR

Welkom bij Happy Rent Sarah en Abraham pop verhuur. Op deze pagina vindt u onze voornaamste voordelen tegenover onze concurrenten. Om direct een pop te bestellen, klik dan op de onderstaande afbeelding. 

Bij Happy Rent bent u op het juiste adres voor al uw abraham en Sarah poppen! Het is natuurlijk een geweldige mijlpaal om te bereiken in je leven, 50 jaar oud worden. Een halve eeuw bewandelt de jarig al deze planeet en wij hopen natuurlijk iedereen nog een extra halve eeuw mag genieten van het leven. Laat daarom deze speciale dag niet onopgemerkt voorbij gaan en huur een Sarah Pop bij Happy Rent Sarah Pop Verhuur!

WAAROM EEN SARAH POP HUREN BIJ HAPPY RENT SARAH POP VERHUUR? 

Is de foto niet duidelijk of laad deze niet? Dan leest u hier nog eens waarom u het beste uw Sarah pop kunt huren bij Happy Rent. 

✓ Makkelijk Online Reserveren en betalen via iDeal of Creditcard
Bij Happy Rent kunt u eenvoudig online een bestelling plaatsen en deze gelijk betalen via iDeal of Creditcard. Ook kunt u gelijk de voorraad controleren van een bepaald product op een bepaalde datum. Voor zakelijke klanten bieden wij ook de mogelijkheid om te betalen per iDeal. 

✓ De nieuwste en mooiste poppen beschikbaar op de markt

✓ Altijd schoon en droog door intensieve controle

✓ Grote voorraad dus altijd wel eentje beschikbaar

✓ Landelijke levering of zelf ophalen in Heerlen

Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder met al uw vragen of opmerkingen. Wij zitten 5 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, appen of een bericht via Facebook sturen. Elke dag tussen 9:00 en 17:00 zijn wij op kantoor om uw vragen te beantwoorden, ook op zaterdag en zondag!

WAAROM EEN OPBLAASBARE SARAH HUREN

Een Sarah pop huren is een leuk idee als je de jarige in het zonnetje wilt zetten. 50 jaar is natuurlijk een bijzondere mijlpaal in ieders leven die best gevierd mag worden. Het regelen van een mooie opblaaspop voor in de tuin is dan ook een mooi gebaar en voorziet deze verjaardag net van dat beetje extra glans dat hij verdient.

Bovendien sla je met je geschenk twee vliegen in één klap, want de rest van de buurt is door de opvallende verschijning in de tuin ook direct op de hoogte van deze speciale feestdag. Leuk voor het feestvarken, dat van iedereen in zijn omgeving welgemeende felicitaties ontvangt. Op deze manier wordt het voor iedereen in de familie een dag om nooit te vergeten.

HANDIG OM REKENING MEE TE HOUDEN BIJ HET HUREN VAN EEN OPBLAASBARE SARAH POP

Deze figuren worden geleverd met 220V blower, haringen, scheerlijnen en duidelijke gebruiksaanwijzing. Het plaatsen van deze figuren is zeer eenvoudig en neemt maar enkele minuten werk in beslag. De figuren zijn makkelijk te vervoeren in een sporttas.

De figuren blijven niet vanzelf staan, maar dienen met de schoorlijnen vastgezet te worden in het gras of bijvoorbeeld aan een hekwerk of regenpijp.

Heeft u vragen over de huur of het gebruiken van een Sarah pop? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder met al uw vragen of opmerkingen. Wij zitten 5 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, appen of een bericht via Facebook sturen. Elke dag tussen 9:00 en 17:00 zijn wij op kantoor om uw vragen te beantwoorden, ook op zaterdag en zondag!