SARAH HUREN

SARAH HUREN

Iedereen hoopt het te bereiken en het wordt vaak voor lief genomen, maar 50 jaar is een mijlpaal die gevierd moet worden! Al een halve eeuw loopt de jarige jop rond op deze planeet en draagt al die tijd zijn steentje bij aan de maatschappij. Tijd dus om iets terug te doen! Zet de jarige in het zonnetje met een van onze te gekke Sarah poppen. Bestellen kan eenvoudig door op de onderstaande afbeelding te klikken. Deze brengt je naar onze categoriepagina waar u ons huidige assortiment aan Sarah poppen kan inzien. 

WAAROM EEN SARAH HUREN BIJ HAPPY RENT

Nu staan er in de bovenstaande afbeelding een vijftal punten waarom het verstandig is om een Sarah te huren bij Happy Rent. Ik zal even toelichten wat wij met elk punt bedoelen: 

✓ Online Reserveren
Bij Happy Rent is onze webshop zo gebouwd dat direct de beschikbaarheid van de Sarah pop in uw winkelwagen wordt weergegeven. Daarna kunt u uw gegevens invullen en betalen via iDeal. Zo makkelijk is het!

✓ Nieuwste en Mooiste Poppen
Wij zorgen ervoor dat onze poppen constant worden vervangen door nieuwe en mooiere poppen. Op deze manier kunnen wij u altijd een jonge 50 plus pop bieden. Ironisch!

✓ Altijd Schoon en Droog
Wij controleren altijd de poppen bij terugkomst of deze in orde zijn. Vervolgens zullen wij deze indien nodig compleet voor u schoonmaken. 

✓ Grote voorraad
Met in totaal meer dan 20 poppen, kunnen wij u verzekeren dat wij altijd wel een pop voor u over hebben. Zorg er toch voor dat u op tijd besteld want van sommige modellen hebben wij een beperkte voorraad.

✓ Landelijke Levering of ophalen in Heerlen
Wij versturen onze Sarah poppen door het hele land voor een vaste prijs met behulp van een pakketdienst. Ook kunt u de pop zelf komen ophalen bij onze vestiging in Heerlen, mocht u in de buurt wonen!

WAAROM EEN SARAH HUREN

Een Sarah pop huren is een leuk idee als je de jarige in het zonnetje wilt zetten. 50 jaar is natuurlijk een bijzondere mijlpaal in ieders leven die best gevierd mag worden. Het regelen van een mooie opblaaspop voor in de tuin is dan ook een mooi gebaar en voorziet deze verjaardag net van dat beetje extra glans dat hij verdient.

Bovendien sla je met je geschenk twee vliegen in één klap, want de rest van de buurt is door de opvallende verschijning in de tuin ook direct op de hoogte van deze speciale feestdag. Leuk voor het feestvarken, dat van iedereen in zijn omgeving welgemeende felicitaties ontvangt. Op deze manier wordt het voor iedereen in de familie een dag om nooit te vergeten