SARAH 50 HUREN

SARHA 50 HUREN

Hoera! Uw vrouw, vriendin of moeder wordt 50 jaar! Nu zijn er een paar dingen die geregeld moeten worden, namelijk een feestje, het uitnodigen van vrienden en familie en het regelen van hapjes. Ook de aankleding is belangrijk, maar wanneer u een opblaasbare Sarah pop huurt bij Happy Rent bent u al bijna klaar! Dat uw naaste 50 jaar wordt is natuurlijk een heel belangrijke mijlpaal. Dat mag van de daken geschreeuwd worden! Klik dus snel op de onderstaande afbeelding en reserveer zo snel mogelijk uw Sarah pop naar keuze.

SARAH 50 HUREN BIJ HAPPY RENT

Veel mensen waren u al voor en hebben al een Sarah pop gehuurd bij Happy Rent. Dat mag ook wel aangezien we al bijna 12 jaar actief zijn in het verhuren van deze poppen! Hieronder kunt u terug vinden waarom zoveel mensen een pop huren bij Happy Rent.

✓ Direct Online Bestellen 

✓ De nieuwste en mooiste poppen beschikbaar op de markt

✓ Altijd schoon en droog door intensieve controle

✓ Grote voorraad dus altijd wel eentje beschikbaar

✓ Landelijke levering of zelf ophalen in Heerlen

Vier Sarah 50 jaar verjaardag

Met een unieke opblaaspop!

Ben jij opzoek naar een leuke verrassing voor een 50 jaar Sarah verjaardag? Wij hebben een mooie collectie aan Sarah opblaaspoppen voor je. Happy Rent Verhuur was de eerste aanbieder in Nederland als het gaat om landelijke verzending vanopblaasbare verjaardagspoppen. Deze jarenlange ervaring zie je terug in onze service en ons materiaal. 

50 jaar Sarah

Voor een vrouw hebben we een mooie sarah 50 jaar direct beschikbaar. Wij hebben meerdere opblaaspoppen op voorraad, je vind dus altijd aan geschikt Sarah opblaasfiguur. Mocht een opblaaspop niet beschikbaar zijn, neem dan contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij je gewoon van dienst zijn. 

Bij ons vind je ook een leuke Abraham pop zodat de Abraham versiering voor de 50 jaar verjaardag zeker weten slaagt! In ons uitgebreide assortimemt opblaasbare poppen vind je altijd een geschikte Sarah pop