POPCORNMACHINE VERHUUR

POPCORNMACHINE VERHUUR

Bent u opzoek naar een popcorn machine om te huren? Dan bent u aan het juiste adres bij Happy Rent. Onze popcornmachines hebben een aantrekkelijk oud-Amerikaans thema, maar zijn gloednieuw en hebben een extra grote capaciteit. Leuk voor ieder evenement of feest! Niemand kan de heerlijke aroma van versgebakken popcorn weerstaan uit onze popcornmachines! Dus waar wacht u nog op! Klik op de onderstaande afbeelding voor alle informatie over onze popcornmachines vanuit waar u ook gelijk uw bestelling kunt plaatsen. Wees er op tijd bij want de voorraad is beperkt! Kom snel een popcornmachine huren bij Happy Rent!

ONZE POPCORNMACHINES

Veel popcornmachines die bij onze concurrenten te huur zijn lijken qua uiterlijk op die van ons, maar bij Happy Rent huurt u de originele popcornmachines van het Amerikaanse merk Gold Medal®. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat u kwalitatief de beste en mooiste popcornmachines bij ons krijgt, in tegenstelling tot de imitatie popcornmachines uit China die veel op de markt te vinden zijn.

Enkele voordelen van onze popcornmachines:

✓ Uitstekende kwaliteit

Onze popcornmachines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden door ons goed onderhouden zodat deze jaren zonder problemen functioneel blijven. Bij veel imitatie popcornmachines breken onderdelen zoals roerstaven snel af waardoor de popcorn kan aanbranden wat slecht is voor de gezondheid. Bij Happy Rent krijgt u niet te maken met dit soort problemen. Alleen het beste materiaal voor onze klanten!

✓ Extra Grote Capaciteit

De popcornmachines van Happy Rent hebben een grotere capaciteit dan normaal zodat u meer popcorn per batch kunt bakken dan bij de meeste andere popcornmachines. Onze popcornmachines kunnen tot 110 porties popcorn per uur bakken.

✓ Gebruiksgemak

De popcornmachines zijn zodanig ontworpen dat ze voor iedereen makkelijk te gebruiken zijn. Ook leveren wij een gebruiksaanwijzing waar duidelijk in staat hoe de machine gebruikt moet worden en hoe de mais geproportioneerd moet worden tegenover de rest van de ingrediënten. Ook is deze handleiding online te bekijken.

POPCORNMACHINE HUREN BIJ HAPPYRENT

Niet alleen onze popcornmachines zijn top, wij vinden onszelf ook gewoon top! Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u een schone en mooie popcornmachine in ontvangst kunt nemen. Daarnaast heeft het huren van een popcornmachine bij Happy Rent nog een aantal voordelen:

✓ Online reserveren

Op deze website kunt u de prijzen van al onze producten inzien. Wanneer u deze in uw winkelwagentje plaatst en alle opties selecteert (zoals transportopties, huurperiode, extra artikelen), krijgt u ook gelijk de juiste prijs met of zonder btw te zien. Vervolgens kunt u naar het volgende scherm en direct de bestelling afronden en betalen via iDeal of Creditcard. Betalen per factuur is ook mogelijk, kies hiervoor de betaaloptie ‘vooraf overmaken’. Zo is het super makkelijk een popcornmachine te huren bij Happy Rent.

✓ Top Service

Voor, tijdens, en na de huurperiode staan wij 7 dagen per week voor u klaar om al uw vragen telefonisch te beantwoorden. Wij zijn elke dag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur. Buiten deze uren kunt u uw vragen per email of via whatsapp kwijt. Daarnaast kunnen wij deze leuke popcornmachine in heel Nederland komen leveren, van Den Haag tot Groningen en van Nijmegen tot Tilburg.

✓ Altijd schoon

Wij controleren en onderhouden onze materialen nauwkeurig. Hierdoor kunnen wij u altijd verzekeren dat u de beste en mooiste popcornmachines in ontvangst kunnen nemen. Erg belangrijk voor de lekkerste porties popcorn!

Lees hier hoe u bij Happy Rent een popcornmachine kan huren goedkoop.

Een popcorn machine huren voor op jouw feest? Heb je dan ook al eens gedacht aan een springkussen huren of een stormbaan huren? Maak je feest compleet met echte hollandse spellen, een van onze ander fun food producten, of je kunt een clown huren. Bij onze leuke popcornmachine kun je ook een uitdeel kraam huren, hier kun je alle producten mooi uitstallen en ziet het er nóg feestelijker uit! Wil je graag wat meer informatie over het huren van diverse producten? Of wil je vragen of het tóch mogelijk is om wat extra porties verse popcorn te maken, aarzel dan niet en neem direct contact op met onze klantenservice.